Specialist Ouderen Geneeskunde (Emmen en Hoogeveen)

Als specialist ouderen geneeskunde bieden we je een team met ruimte voor verschillende aandachtsgebieden én meteen een vaste aanstelling! Ben je bijna afgestudeerd op dit gebied, ook gaan we graag met je in gesprek.

De functie

“Wat maakt ons team anders dan andere teams?” Onze afdeling biedt veel variatie die het vak van specialist ouderengeneeskunde zeer boeiend maakt! We hebben te maken met multidisciplinaire specialistische zorg op de GRZ, PG, somatiek, werken samen met 1e en 2e lijns collega’s en superviseren van PA's, basisartsen en AIOS. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden als specialist ouderengeneeskunde verrichten in een aantal van onze maar liefst 17 care-locaties. Als specialist ouderengeneeskunde heb je de regie bij de multidisciplinaire behandeling, samen met de cliënt bepaal jij het plan van aanpak. Onze vakgroep is bijzonder vanwege de ondersteuning van doktersassistentes. De doktersassistentes verrichten de kleine behandelingen en voeren triage uit tijdens kantoortijden. Bijzonder! Want dat was nieuw voor onze specialist ouderengeneeskunde Elsje Smit. Elsje verhuisde van Almere naar Aalden. Benieuwd naar haar ervaring? Klik dan hier.

Het team

Onze afdeling Behandeling en Begeleiding, waar je komt te werken, is volop in ontwikkeling! De afdeling bestaat uit medische-, paramedische- en psychosociale vakgroepen. Als specialist ouderengeneeskunde werk je bij de medische vakgroep. 
Met andere zorgaanbieders in Drenthe werken we samen aan een plan voor de gezamenlijke aanpak van de ANW-diensten en eventuele outsourcing van de diensten. De vakgroep is verspreid over drie locaties met een geriatrische revalidatieafdeling waarin we steeds meer rouleren wat zorgt voor extra dynamiek in de werkdagen. Onze werkuren zijn flexibel en zit je een keer omhoog met je dienst? Geen probleem. We lossen het binnen het team op wat ook de kracht van ons team kenmerkt. Ook staat kennisoverdracht bij ons centraal daar jij de schakel en de vraagbaak bent.  

De omgeving

Jij gaat aan de slag in Emmen en Hoogeveen in het prachtige Drenthe. Emmen ligt op de Hondsrug en staat bekend om WILDLANDS Adventure Zoo, het Rensenpark en natuurlijk FC Emmen (Eredivisie). Emmen beschikt over een bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zoveel meer. Hoogeveen staat bekend om ruimte, 'hoorbare' stilte en een diepe duisternis met een ongekende sterrenpracht. In deze regio zijn maar liefst drie Nationale Parken te vinden. Een prachtige omgeving waar je heerlijk in kan op gaan! In beide regio’s zijn geen tot weinig files te vinden en staat eigenlijk altijd een parkeerplek voor je klaar. 

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde - bijna of al afgestudeerd - die zin heeft in een nieuwe uitdaging in Drenthe! Iemand met een duidelijke visie op taakherschikking en taakdelegatie voor bijvoorbeeld de interne samenwerking met basisarts, PA, VS en verpleegkundigen. Je bent gemakkelijk in de omgang, feedback geven en ontvangen is jou niet vreemd en je bent communicatief sterk. Ook kun je goed meedenken en meebeslissen in nieuw te vormen zorgstructuren (zowel intern als extern). Als SOG ben je in voor nieuwe initiatieven en altijd op zoek naar innovatieve samenwerkingen met partners. Als je je ook herkent in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen, je graag over de Hunebed Highway rijdt, dan lezen we graag motivatie.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 5.320,- en maximaal € 8.391,- bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 75)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 maart 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". Je bent van harte welkom vrijblijvend kennis te komen maken met de collega's of een dag(deel) mee te lopen.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Edith Wendt, Specialist Ouderen geneeskunde en Medisch Manager, bereikbaar via telefoonnummer 06 29 09 24 56. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Kroezen-Mostert, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.