Senior Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Ben jij een ervaren senior kwaliteitsadviseur en staat bij jou de patiëntveiligheid en persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel? Dan is Treant op zoek naar jou!

De functie

We zijn trots op de zorg die we leveren! Iedere dag werken onze medewerkers in care en cure aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Bureau Kwaliteit & Veiligheid (BK&V) richt zich op de continue verbetering van kwaliteit en veiligheid van de patiënten- en cliëntenzorg van Treant.

Bureau Kwaliteit & Veiligheid is op zoek naar een ervaren senior adviseur die het management en de hoofden van Treant cure en care ondersteunt bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van kwaliteits- en veiligheidsonderwerpen.

Binnen BK&V verdelen we de onderwerpen en thema’s onder onze adviseurs en overige medewerkers. Je wordt ingezet als adviseur met aandachtsgebied accountadvisering.

Als adviseur met het aandachtsgebied accountadvisering help je hoofden en managers om hun doelstellingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid te bereiken. Je maakt hierbij actief gebruik van het kwaliteitsmanagementsysteem en zoekt verbinding met relevante afdelingen binnen de organisatie. Je focus ligt hierbij zowel op de care als de cure. De collega die we zoeken gaat zich vooralsnog richten op de care en voor een kleiner deel op de cure.  

Je werkt nauw samen met de collega-accounthouders en adviseurs van de andere expertgebieden, zowel binnen als buiten de afdeling.

Het team

Je gaat werken bij Bureau Kwaliteit & Veiligheid, een ondersteunende dienst met meerdere expertteams gericht op kwaliteit. De dienstverlening bestaat uit advisering, coördinatie, ondersteuning, beleidsvoorbereiding en controle. We werken voor zowel de care als de cure. BK&V richt zich hierbij op het primaire proces en heeft een signalerende rol richting de raad van bestuur. Daarbij gaat het over rode draden die zichtbaar worden uit analyses en over zorgen over de kwaliteit van zorg in het primaire proces. Je werkzaamheden zijn Treant-breed, je standplaats is Hoogeveen.

Binnen BK&V heeft elk expertteam een onderdeel van het kwaliteitssysteem in beheer zoals bijvoorbeeld patiëntenparticipatie, in- en externe audits, indicatoren, calamiteitenonderzoek, etc.
De accounthouders en experts werken veel samen om zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de onderwerpen die spelen.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een ervaren, enthousiaste en analytisch ingestelde collega met een WO- (eventueel HBO+)-opleiding. Werkervaring in een zorgorganisatie, bij voorkeur in de care, is een pré. Je kan goed verbanden leggen tussen gegevens vanuit diverse bronnen en weet dat te verwerken tot concrete en goed onderbouwde adviezen op organisatieniveau. Je houdt van samenwerken, bent naast analytisch ook gewoon hands-on en weet anderen mee te nemen in jouw verhaal. Voor deze adviseursfunctie is enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol een vereiste.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.389,- en maximaal € 4.964,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 60)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 21 augustus 2022 via deze link. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op metFred Meijer, senior adviseur Kwaliteit & Veiligheid, bereikbaar via telefoonnummer 06 20 32 18 79. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 24 augustus 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.