SEH-verpleegkundige in opleiding

Droom jij van een carrière op onze SEH? Wij leiden je op tot SEH verpleegkundige met volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te verbreden binnen onze SEH!

De functie

Op de Spoed Eisende Hulp (SEH) draag je samen met je collega’s de zorg voor het opvangen, begeleiden en bewaken van patiënten met acute spoedeisende klachten van uiteenlopende aard en ernst. Naast het verlenen van zorg en (assistentie bij) technisch handelen, is het begeleiden van de patiënt en familie is een belangrijk onderdeel van de functie.

Je wordt door ons opgeleid om als verpleegkundige op de SEH te werken. De CZO erkende opleiding tot SEH verpleegkundige volg je bij het Wenkebach Instituut en duurt gemiddeld 1,5 jaar. Je treedt in dienst van Treant als verpleegkundige en je opleiding via Treant wordt volledig door ons betaald. Gedurende de gehele opleiding ontvang je salaris.

De opleiding ziet er in het kort als volgt uit:

 • Tijdens je opleiding ga je aan de slag met de bouwstenen van de opleiding die Entrustable Professional Activities (EPA’s) worden genoemd
 • Je bent als student zelf ‘in the lead’. Jij geeft sturing aan je leerproces en leerroute waardoor de opleiding en de duur op jou is afgestemd. Maatwerk dus
 • Je combineert studeren met de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Je leert van het samenwerken met ervaren gediplomeerd SEH verpleegkundigen, andere zorgprofessionals en medestudenten

Het team

De SEH van Treant staat voor een brede benadering van goede en doelmatige zorg op drie ziekenhuislocaties. Zowel dringende, spoedeisende als levensbedreigende hulpvragen worden op de SEH aangeboden. Hoog complexe (profiel) hulpvragen zijn geconcentreerd op de SEH van ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Elke patiënt krijgt door triage op de juiste plaats de juiste zorg. De SEH maakt onderdeel uit van de regionale acute zorg zorgketen en werkt intensief samen met de ketenpartners (huisarts, ROAZ en Ambulancezorg). Vanuit de kernwaarden van Treant, te weten Toegewijd, Innovatief en Samen wil de RVE Spoedeisende Hulp hier met verantwoordelijkheid, enthousiasme en samenwerkend inhoud aan geven. Je gaat werken op de profiel SEH van Treant, ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Daarnaast vervul je op een later moment ook diensten op de basisspoedposten van onze ziekenhuislocaties Bethesda (Hoogeveen) en Refaja (Stadskanaal). 

Jij bent de ideale kandidaat

Het opleidingstraject is intensief en vraagt veel van je tijd en aandacht. Maar dat heb jij er graag voor over. Je kiest niet voor niets voor deze opleiding. Je bent een aanpakker, beschikt over relativeringsvermogen en gevoel voor humor. Patiënten kunnen heftig reageren wanneer ze ineens de controle kwijt zijn. Jij weet hier goed mee om te gaan. Je past je communicatiewijze en houding moeiteloos aan de specifieke situatie of persoon. Ook durf je in te grijpen op acute momenten. Daarnaast: 

 • Ben je mbo- of hbo opgeleid tot verpleegkundige 
 • Heb je werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in het ziekenhuis. Het is mooi meegenomen als je deze ervaring hebt opgedaan op een gespecialiseerde afdeling, bij voorkeur op een Interne/Cardiologische of Chirurgische afdeling
 • Ben je graag onderdeel van een hecht, gedreven en enthousiast team.

 Ons aanbod

 • Een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
 • Wanneer je de vervolgopleiding SEH-verpleegkundige gaat volgen, wordt gedurende de duur van de opleiding je huidige inschaling gehanteerd. Na diplomering word je ingeschaald als SEH-verpleegkundige, minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55). Voor de duur van de opleiding ontvang je een leerarbeidsovereenkomst en ga je minimaal 32 uur per week werken. Na het voltooien van je opleiding ontvang je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Vakantietoeslag (8,33%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team         
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2022, via deze link.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Luuk Tomson, hoofd SEH locaties Treant, bereikbaar via telefoonnummer 06 50 22 17 48. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 27 oktober 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.