SEH verpleegkundige, Emmen

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en (bijna) gespecialiseerd in spoedeisende hulp? Sta jij sterk in je schoenen en kun je goed samenwerken? Dan ben je van harte welkom in ons dynamische team en zien we uit naar je reactie! Je krijgt meteen een vaste aanstelling. 

De functie

Op de SEH is geen dag hetzelfde! Als SEH-verpleegkundige weet je nooit wat je te wachten staat, elke situatie vraagt om een andere manier van handelen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat patiënten met aandoeningen van uiteenlopende aard en ernst worden opgevangen en bewaakt. Natuurlijk is ook het begeleiden van de patiënt en diens familie een belangrijk onderdeel van je werk.

Het team

Op de Spoedeisende Hulp van ziekenhuislocatie Scheper. Goede en doelmatige zorg op drie ziekenhuislocaties. Dat is waar de afdeling voor staat. Patiënten kunnen bij ons 24/7 terecht voor dringende, spoedeisende en levensbedreigende hulpvragen. Elke patiënt krijgt door triage op de juiste plaats zorg. Hoog complexe hulpvragen zien we op onze spiksplinternieuwe SEH in onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

Je krijgt als standplaats Emmen en vanuit de SEH worden ook af en toe diensten gedaan op de basisspoedpost van de ziekenhuislocaties in Hoogeveen en Stadskanaal.

De SEH maakt onderdeel uit van de regionale acute zorgketen en werkt intensief samen met ketenpartners zoals huisarts, ROAZ en Ambulancezorg. Met veel enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel werkt ons team samen aan het leveren van de beste zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste verpleegkundige in hart en nieren. De spoedeisende hulp patiënt heeft voor jou een “speciaal plekje”. Je bent BIG geregistreerd en hebt je de vervolgopleiding SEH verpleegkundige afgerond, aangevuld met de TNCC/SBMV-V en ENPC/AOP.

Je bent een stabiele factor in het team, staat stevig in je schoenen en kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines. Daarnaast is het belangrijk dat jij in acute situaties accuraat kunt handelen en onder tijdsdruk kunt werken. Wij zoeken iemand die initiatief toont en communicatief vaardig is naar patiënten en collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en je denkt actief mee over hoe je die kunt toepassen. En je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan via de website.

Wil je graag meer informatie over deze functie of een dagje meekijken en kennis maken met je toekomstige collega's? Neem dan contact op met Luuk Tomson, hoofd SEH, bereikbaar via telefoonnummer 06 50 22 17 48. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

Sollicitatiegesprekken worden direct ingepland!