Research professional

Wil jij aan de slag als Research Professional in een dynamische ziekenhuisomgeving binnen het specialisme Cardiologie? Solliciteer dan nu!

De functie

Als research professional werk je in een dynamische ziekenhuisomgeving binnen het specialisme Cardiologie. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van nieuwe studies, de dagelijkse begeleiding van patiënten die aan studies deelnemen en datamanagement. Als persoon ben jij zelfstandig, heb je een ondernemingsgeest, toon je initiatieven en heb je ideeën om als research centrum verder door te groeien.

Je kerntaak focust zich op Cardiologische geneesmiddelen en interventie (device) studies

 • Patiënten screenen en informeren over studies
 • Begeleiden van patiënten die aan studies deelnemen
 • Afnemen en verwerken van bloed bij studiepatiënten
 • Data verzameling en datamanagement

Nevenactiviteiten focussen zich op Innovaties en ontwikkeling

 • CESPERO B.V. op de kaart zetten
 • Overige activiteiten passend binnen de missie en visie van CESPERO B.V.

Het team

CESPERO B.V. is onderdeel van de Vakgroep Cardiologie (Cardiologie Treant B.V.) binnen de Treant Zorggroep. Er wordt zorg geboden aan cardiologische patiënten in de regio Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Naast (poli)klinische zorg behoren ook interventies zoals dotterprocedures, ICD/Pacemaker implantaties en uitgebreide beeldvorming tot de mogelijke onderzoeken en behandelingen. De vakgroep werkt intensief samen met omliggende hartcentra in Groningen, Zwolle en Enschede. CESPERO B.V. wordt aangestuurd door een bestuur bestaande uit 4 cardiologen uit de maatschap Cardiologie met research professionals in dienst. De organisatie richt zich op Research en Development om op het gebied van Cardiologie wetenschappelijk onderzoek en studies uit te voeren. Ook het opzetten van een databank van cardiologische patiënten, begeleiden van promovendi, arts-assistenten en coassistenten en het organiseren van wetenschappelijk overleg, symposia en congressen zijn onderdeel van de missie van CESPERO B.V. Je bent werkzaam op meerdere locaties (Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal). De hoofdlocatie voor deze vacature is Emmen.

Innovatieve, wetenschappelijke studies kunnen worden begeleid en worden geïmplementeerd in de dagelijkse cardiologische patiëntenzorg. De organisatie streeft ernaar om een regionaal research centrum te worden met zowel nationale als internationale erkenning en bekendheid. 

Jij bent de ideale kandidaat

Je hebt minimaal HBO niveau richting Medisch en/of Onderzoek. Daarnaast herken jij je in het volgende: 

 • Affiniteit met datamanagement
 • Ondernemend, pro-actief en communicatief sterk
 • Nauwkeurig en gestructureerd werken
 • Zelfstandig kunnen functioneren en initiatieven kunnen nemen
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Klinische ervaring strekt tot aanbeveling
 • Kennis van de Cardiologie is wenselijk
 • In het bezit zijn van een rijbewijs 
 • Pre: ervaring met afnemen en verwerken van bloedmonsters

Ons aanbod

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar voor 32- 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Je werkt op meerdere locaties, Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal, maar je hoofdlocatie is Emmen.

Aanvang van het salaris begint bij FWG schaal 50 trede 17: € 2.526.- en elk jaar een trede omhoog bij tevredenheid van het bestuur. Dit is dan CAO/markt conform.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 juni 2022, via deze link
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de heer M.K. de Bie, via email: m.debie@treant.nl en de heer L. Kleijn, via email: l.kleijn@treant.nl, cardiologen en bestuursleden Cespero. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland. 

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.