Regie-verpleegkundige ouderenzorg - Olden Kinholt Hoogeveen

De functie

Als regie-verpleegkundige bewaak je samen met de teams de kwaliteit van zorg voor de bewoners. Je houdt de helikopterview over procedures, processen, protocollen en innovaties en het implementeren hiervan en je begeleidt en coacht het team of individuele medewerkers bij complexe casussen in de bewonerszorg. Je neemt deel aan overlegmomenten en werkt nauw samen andere disciplines binnen de locatie. Samen zorg je er voor dat cliënten de beste zorg ontvangen.

Het team

Je wordt onderdeel van het ondersteunende team van Olden Kinholt en bent daarom betrokken bij alle zorgteams hier. We werken vanuit een warme en gezellige locatie waar een nuchtere mentaliteit heerst.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent behulpzaam, en je hart ligt bij de zorg en je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Je houdt van afwisseling, staat stevig in je schoenen en gaat uitdaging niet uit de weg. Je vindt het geweldig om de teams te coachen om samen de ouderenzorg nog beter en gemakkelijker te maken. Je bent een deskundige, daadkrachtige HBO-verpleegkundige, je hebt een helicopterview en bent helder en respectvol in communicatie met bewoners, familieleden en collega's. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.937,68 en maximaal € 3.942,98  bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 23 augustus 2022. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeanette Berkenbosch-Bastiaans, locatie hoofd, telefoon06-22 812 668. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 30 augustus 2022.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.