Recoveryverpleegkundige

Wij zoeken recoveryverpleegkundigen! Staat aandacht voor de patiënt voor jou op de eerste plek en hou je van een afwisselende functie? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen

Binnen het operatiekamercomplex verricht je als recoveryverpleegkundige pre- en postoperatieve patiëntenzorg en ben je afwisselend werkzaam op de holding en de recovery. Op de holding ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, begeleiden, bewaken en het voorbereiden van patiënten op een operatieve ingreep. Je assisteert bij het toedienen van locoregionale anesthesietechnieken en voert voorbereidende anesthesiologische werkzaamheden uit. Op de recovery bewaak en verpleeg je de patiënten postoperatief en zorg je voor adequate pijnstilling, zodat de patiënt de recovery comfortabel verlaat.

Je werkt hierin nauw samen met de anesthesiologen en anesthesiemedewerkers.

Waar ga je werken

Het OKC van Treant Zorggroep heeft drie locaties waar alle basisspecialismes zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een aantal specifieke specialismes zoals vaatchirurgie, longchirurgie, traumatologie, neurochirurgie en plastische chirurgie. Verder vinden er cardioversies en elektroconvulsie therapiebehandelingen plaats. Er is een goede samenwerking tussen Recovery, Anesthesie en Chirurgie.
 

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste en gedreven recoveryverpleegkundigen. Binnen de Recovery is het hollen of stilstaan. Jij weet dan ook als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. Je kunt goed omgaan met de steeds wisselende zorgzwaarte en werkdruk. Je hebt een uitstekend observerend vermogen en een verandering bij de patiënt ontgaat jou niet. Je werkt zelfstandig en neemt beslissingen maar weet ook precies wanneer je hulp van je collega’s of een arts moet inschakelen. Het is belangrijk dat jij je eigen grenzen goed bewaakt en aangeeft. Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken en te rouleren over de ziekenhuislocaties binnen Treant Zorggroep.
 

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Je inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.

Of solliciteer direct via onze website:

https://www.solliciterenbijtreant.nl/cao-ziekenhuizen-vacature/recovery-verpleegkundige1


Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Tamara Frins, hoofd Holding/Recovery, telefoon 06 22208329. Verder kan je voor meer informatie ook terecht bij Kristi Griep, teamleider Holding/Recovery, telefoon 06 83019083. 

Heb je interesse en wil je vrijblijvend komen kijken? Wij hebben op zaterdag 9 oktober een opendag. Meld je aan via recruitment@treant.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met je op.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.