Recoveryverpleegkundige

Wij zoeken recoveryverpleegkundigen! Staat aandacht voor de patiënt voor jou op de eerste plek en hou je van een afwisselende functie? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen

Binnen het operatiekamercomplex verricht je als recoveryverpleegkundige pre- en postoperatieve patiëntenzorg en ben je afwisselend werkzaam op de holding en de recovery. Op de holding ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, begeleiden, bewaken en het voorbereiden van patiënten op een operatieve ingreep. Je assisteert bij het toedienen van locoregionale anesthesietechnieken en voert voorbereidende anesthesiologische werkzaamheden uit. Op de recovery bewaak en verpleeg je de patiënten postoperatief en zorg je voor adequate pijnstilling, zodat de patiënt de recovery comfortabel verlaat.

Je werkt hierin nauw samen met de anesthesiologen en anesthesiemedewerkers.

Waar ga je werken

Het OKC van Treant Zorggroep heeft drie locaties waar alle basisspecialismes zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een aantal specifieke specialismes zoals vaatchirurgie, longchirurgie, traumatologie, neurochirurgie en plastische chirurgie. Verder vinden er cardioversies en elektroconvulsie therapiebehandelingen plaats. Er is een goede samenwerking tussen Recovery, Anesthesie en Chirurgie.
 

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste en gedreven recoveryverpleegkundigen. Binnen de Recovery is het hollen of stilstaan. Jij weet dan ook als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. Je kunt goed omgaan met de steeds wisselende zorgzwaarte en werkdruk. Je hebt een uitstekend observerend vermogen en een verandering bij de patiënt ontgaat jou niet. Je werkt zelfstandig en neemt beslissingen maar weet ook precies wanneer je hulp van je collega’s of een arts moet inschakelen. Het is belangrijk dat jij je eigen grenzen goed bewaakt en aangeeft. Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken en te rouleren over de ziekenhuislocaties binnen Treant Zorggroep.
 

Wat bieden wij

 • Een afwisselende baan binnen een leuk team
 • Direct arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris (op basis van kennis en ervaring) van minimaal  € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuis FWG 50)
 • Vakantietoeslag (8,33%)            
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)    
 • Je kunt gebruik maken van piket kamers waar je kunt overnachten als je bent ingepland voor een beschikbaarheidsdienst. Als je op locatie aanwezig bent tijdens je bereikbaarheidsdienst dan ontvang je een extra bonus van €125,-. Als je een aanrijtijd hebt van minder dan 15 minuten dan is er een vrije keus om thuis te slapen of in de piket kamers. Als je thuis slaapt ontvang je ook een extra bonus van €75,-
 • Je hebt de mogelijkheid tot het tijdelijk ophogen van je contracturen. Deze tijdelijke ophoging, bovenop bijbehorend uurloon, wordt gecompenseerd met 40% toeslag per uur 
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Bij ons op het ziekenhuisterrein in Emmen is een externe kinderopvang gevestigd   
 • Je kunt gebruik maken van een verhuiskostenregeling als je van ver komt
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met en diverse collectieve verzekeringen
 • Je ontvangt een extra reiskostenvergoeding van €0,52 bruto per kilometer over je normale reiskosten vergoeding heen op het moment dat je op andere locatie gaat werken
 • Kun je regelmatig deelnemen aan online trainingen, cursussen, klinische lessen, symposia en workshops om je vakkennis op peil te houden
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. 

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Tamara Frins, hoofd Holding/Recovery, telefoon 06 22208329. Verder kan je voor meer informatie ook terecht bij Kristi Griep, teamleider Holding/Recovery, telefoon 06 83019083. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.