Radiodiagnostisch Laborant A, B of C

Ben jij analytisch, accuraat en innovatief? Wil je werken in een team wat volop in ontwikkeling is en graag meebouwen aan hét regionaal centrum voor patiëntenzorg? Lees dan snel verder!

De functie

Wij zoeken een nieuwe collega, als MBB-A, MBB-B of MBB-C. Je wordt ingewerkt op de standaardwerkzaamheden. Daarnaast kennen wij de specialisaties: CT-kernlid, MRI, Echografie, Angio interventie en Medisch Nucleair Werker. Heb jij een voorkeur voor een specialisatie? Geef het vooral aan. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen binnen het team. Als MBB-er ben je werkbegeleider van de leerlingen en begeleid je stagiaires. Na een inwerktraject draai je mee in de onregelmatige– en bereikbaarheidsdiensten. Je verricht zelfstandig onderzoek en assisteert bij onderzoeken met behulp van beeldvormende technieken ten behoeve van de diagnostiek en behandeling door de medische specialist, arts-assistenten en huisartsen. Binnen je functie heb je een grote mate van zelfstandigheid; wij vertrouwen op jouw expertise. Uiteraard kun je bij twijfel altijd een collega vragen om mee te kijken.

Het team

Je wordt onderdeel van een dynamisch en gezellig team die samen de schouders eronder zet en zich elke dag inzet voor de patiënten. Onze afdeling radiologie is daarbij volop in ontwikkeling. We blijven ons samen met de rest van het ziekenhuis door ontwikkelen als regionaal centrum op het gebied van patiëntenzorg. Binnen onze afdeling bevinden zich de werkvelden radiodiagnostiek en nucleaire geneeskunde. Vrijwel alle radiologische onderzoeken worden op de afdeling uitgevoerd. Onze afdeling beschikt hiervoor over moderne apparatuur.

Jij bent de ideale kandidaat

We zoeken een enthousiaste, betrokken, flexibele en daadkrachtige teamplayer. Je kunt goed zelfstandig werken, bent innovatief en durft ook zelf het initiatief te nemen. Daarnaast ben je sociaal vaardig, heb je een patiënt- en servicegerichte werkhouding en kun je goed organiseren en samenwerken. Verder ben je accuraat in je werk en ben je in staat om zaken te relativeren. Ook herken jij je zelf in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Een harde eis is dat je in het bezit bent van het bewijs van Bevoegdheid Radiologisch Laborant of van het diploma M.B.R.T. Heb je dit bewijs of diploma bijna behaald? Dan nodigen wij je ook uit om te reageren.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een leuk team! Daarbij werk je op een afdeling die continu op zoek is naar verbetering en werk je met moderne apparatuur. Ook kun je werken in drie verschillende ziekenhuislocaties, waardoor je veel verschillende werkervaring opdoet.
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot vast. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, 50 of 55, minimaal €2554 en maximaal €4391 bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 augustus 2022.
Wil je graag meer informatie over deze functie of eerst vrijblijvend een kijkje op de afdeling komen nemen? Neem dan contact op met Pepijn Gros, hoofd Radiologie, telefoon 0627105144.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, Recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland in augustus week 34. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.