Projectleider ICT (Emmen)

De functie

De projectleider maakt onderdeel uit van een team projectleiders en ICT adviseurs. De afdeling in Emmen bestaat momenteel uit 13 medewerkers waarbij we werkzaamheden uitvoeren op alle locaties Treant. Als projectleider houd je je bezig met het leiden of ondersteunen van ICT gerelateerde projecten om te komen tot selectie, verwerving en implementatie van nieuwe functionaliteit in bestaande of nieuwe systemen. Je stelt de planning en het projectplan op en stuurt bij waar nodig. Je motiveert projectmedewerkers en samen breng je een project tot een goed einde. Tevens heb je regelmatig contact met de interne opdrachtgever om de voortgang te bespreken. 
Naast projectleiding adviseer en ondersteun je ook zorgeenheden met betrekking tot ICT vraagstukken. Je ondersteunt bij het definiëren van projecten voor het komende jaar en adviseert over gebruik en aanschaf van ICT-middelen. 

Het team

Treant is de hoeksteen van de gezondheidszorg in Drenthe. Met drie ziekenhuislocaties in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal en zeventien woon-/zorgcentra verspreid over de provincie. De ICT afdeling is dynamisch met zo'n 85 toegewijde medewerkers. Ze staan garant voor een hypermoderne werkomgeving die als een toverstaf de zorg voor patiënten en cliënten verbetert. 

De ICT-teams zijn verdeeld in Support, Infrastructuur en Security, Applicatiemanagement en Projectmanagement en Advies en zij vormen de digitale ruggengraat van deze organisatie. Het team Projectmanagement & Advies heeft 13 superhelden en is het kloppende hart van technische innovatie en strategische raadgeving. In de wandelgangen gonst de energie, want hier wordt met passie en toewijding gewerkt. Als het betekent dat je jezelf verder moet ontwikkelen, dan wordt er vol gas gegeven om de benodigde opleidingen te regelen. Hier wordt niet gehamerd op beperkingen, wel op mogelijkheden en vooruitgang.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een bevlogen projectleider met een flinke dosis pit. Je bent vastberaden om de wereld van ICT en bedrijfsvoering te domineren. Je draagt technische knowhow als een onderscheiding. Rapporten en plannen? Die produceer jij met gemak en flair. Ze zijn niet zomaar papieren, ze zijn krachtige instrumenten die de koers uitzetten. Projecten binnen de ICT-wereld hebben geen geheimen voor je. Jouw recente ervaring als projectleider heeft je gehard in het vuur van technologische innovatie. Sociale finesse? Die bezit je in overvloed, samen met een empathisch kompas dat navigeert door de meest complexe situaties. Dienstbaarheid is je tweede natuur.

Analyseren zit in je DNA. Je sorteert de ruis van de essentie met de precisie van een chirurg. Organiseren is je superkracht en in stressvolle situaties blijf jij ijzig kalm. Overzicht houden is voor jou als ademen en je doorgrondt processen met de snelheid van het licht. Feedback is voor jou als zuurstof, je deelt het gul en staat open voor groei. En als je nu denkt: "Ik heb nog niet álle gevraagde kwalificaties," geen zorgen! Als je de wil en de bagage hebt om te schitteren, dan zijn wij er om in jou te investeren. Samen gaan we voor grootsheid. Ben jij er klaar voor? 

Als je je ook nog kunt herkennen in onze kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen en je kunt door de bovenstaande tekst heen prikken van ChatGPT en jij bent wél een echt mens in ons team, schrijf dan graag je motivatie! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.270,- en maximaal € 4.611,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 27 november 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? 
Neem dan contact op met André de Haan, Hoofd Applicatiemanagement, bereikbaar via telefoonnummer 06 36 11 07 49. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 december, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.