Projectleider ICT

Ben jij een stevige en resultaatgerichte projectleider en heb je affiniteit met techniek en een warm hart voor de kwaliteit van dienstverlening op ICT gebied? Dan is de afdeling ICT van Treant Zorggroep op zoek naar jou!

Arbeidsovereenkomst voor Bepaalde tijd, intentie tot vast
Werklocatie(s) Emmen - Treant Breed inzetbaar
cao Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Als projectleider ICT leidt en ondersteun je ICT gerelateerde projecten om te komen tot selectie, verwerving en implementatie van nieuwe functionaliteit in bestaande of nieuwe systemen. Hierbij hoort ook het opstellen van de planning en het projectplan. Door jouw wijze van het motiveren van projectmedewerkers, het toezicht houden en sturing geven op de planning en het projectplan zorg jij ervoor dat jij jouw bijdrage levert om het project tot een goed einde te brengen. Het aandachtsgebied van de projectleider die wij zoeken zal voornamelijk primair technisch georiënteerd zijn, maar deels ook proces/organisatie georiënteerd.
Naast het hebben van de gehele projectleiding, adviseer en ondersteun je ook de zorgeenheden met betrekking tot verschillende ICT vraagstukken zoals selectie van programmatuur, adviseren met betrekking tot koppelingen en definiëren van projectdoelstellingen. Voor het komende jaar lever je een bijdrage aan het definiëren van projecten en adviseert hierbij over het gebruik en aanschaf van ICT middelen.

Waar ga je werken

Met de twee ziekenhuisgroepen en de verschillende locaties is de ICT afdeling, bestaande uit 90 medewerkers, verantwoordelijk voor meer dan 7.000 gebruikersaccounts, 5.000 pc’s en laptops, ruim 300 printers, meer dan 1.000 (voornamelijk virtuele) servers, 450 verschillende applicaties, het computernetwerk binnen en tussen de locaties en de toegang tot internet en werkplek: De werkzaamheden van deze afdeling zijn globaal te verdelen in servicedesk, werkplek- en printerbeheer, het beheer van de centrale infrastructuur, functioneel en technisch applicatiebeheer en projectmanagement en advies.

Je maakt als projectleider onderdeel uit van het team projectleiders en ICT adviseurs. Momenteel bestaat het team uit 12 medewerkers.
Je standplaats is Emmen, maar je zult je werkzaamheden ook uitvoeren op alle andere locaties van Treant Zorggroep. De afdeling ICT beheert ook de ICT van het Ommelander Ziekenhuis, hier zul je dus ook je werkzaamheden uitvoeren.

Wie zoeken wij

  • Wij zoeken een daadkrachtige, analytische en stressbestendige projectleider die beschikt over ruime kennis van de ICT en over bedrijfsvoering.
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde (informatie)systemen, je behoudt overzicht en doorziet processen.
  • Je hebt een hbo diploma, bij voorkeur Bedrijfsinformatica of Technische Informatica en minimaal 3 jaar recente ervaring in projectleiding binnen een ICT omgeving.
  • Bij voorkeur heb je kennis en affiniteit met techniek.
  • Je bent in staat zelfstandig kwalitatief gedegen rapporten, rapportages en plannen op te leveren en hebt affiniteit met de ziekenhuis- en ouderenzorg.
  • Je bent een coach met uitstekende sociale vaardigheden en inlevingsvermogen. 
  • Je kunt opbouwende feedback geven en ontvangen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een leuk team. In eerste instantie bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de intentie deze na een jaar bij een wederzijde klik te verlengen voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 25 april 2019 via www.solliciterenbijtreant.nl.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met André de Haan, hoofd Projectmanagement en Advies, telefoonnummer 088 130 70 20. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoonnummer 0591 65 56 36.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagochtend 14 mei 2019.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Als dat bij jou (nog) nodig is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.