Projectleider Huisvesting & Bouw

Wat ga je doen

Als projectleider voer je binnen het werkgebied van Treant Zorggroep en met name binnen de ziekenhuizen projecten uit. Als projectleider ben je tactisch en operationeel verantwoordelijk voor meerdere bouw- en renovatieprojecten waarbij communicatie en afstemming met betrokken partijen een belangrijk onderdeel van de functie vormt. Voortgang, budget en realisatie dienen bewaakt en zo nodig bijgestuurd te worden. Je voert de projectopdracht uit in multidisciplinair verband en binnen vigerende regelgeving, gebruikmakend van binnen de organisatie afgesproken procedures. Probleemoplossing geschiedt vanuit meerdere invalshoeken waarbij uiteenlopende en soms complexe gegevens worden betrokken en waarbij soms snel en onder tijdsdruk moet worden gehandeld.

Waar ga je werken

De afdeling Huisvesting & Bouw is onderdeel van het Facilitair Bedrijf van Treant Zorggroep. De afdeling Huisvesting & Bouw houdt zich bezig met het opzetten, onderhouden en ondersteunen van lange termijn huisvestingsplannen, het begeleiden van bouw- en verbouwprojecten voor de gehele zorggroep. Daarnaast worden een aantal beheersactiviteiten uitgevoerd zoals ruimtebeheer, vergunningen, huurovereenkomsten etc.

Wie zoeken wij

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste projectleider die beschikt over de volgende kennis en ervaring:
• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde ).
• Je beschikt over specifieke kennis van en uitgebreide ervaring met projectmanagement en het leidinggeven aan complexe en omvangrijke bouwprojecten bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving.
• Je bent op de hoogte van relevante en actuele wet- en regelgeving en normering van bouwprojecten in de gezondheidszorg.
• Je beschikt over managementtechnieken en -kwaliteiten en financieel-economisch inzicht om omvangrijke projecten te kunnen leiden.
• Je hebt affiniteit met de zorgsector en zorgvastgoed.
• Sleutelwoorden zijn voor ons: flexibiliteit, zelfstandigheid, bewegingsvaardigheid, oplettendheid.
• Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend.
• Je beschikt over de competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid.

Wat bieden wij

We bieden leuke functie met enthousiaste collega’s op een afdeling met veel uitdaging en ontwikkeling. In eerste instantie bieden we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. Maar als het van beide kanten klikt, dan krijg je een vaste aanstelling bij Treant. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto (fulltime) per maand.
Daarnaast kun je bij Treant extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer ontvangen via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een dertiende maand. Ook kun je gratis parkeren en gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen op gebied van sport, vrije tijd en van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 juni 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Wilfred Vorsteveld, hoofd Huisvesting & Bouw telefoon 06 23 31 88 79
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.