Operatieassistent

Waarom je bij Treant Zorggroep als operatieassistent de leukste baan hebt? Je werkt met alle patiëntengroepen, assisteert bij alle specialisaties, van laag- tot hoogcomplexe zorg en we werken met de Da Vinci robot!

Kom dan vrijblijvend langs om kennis te maken en een rondleiding over onze afdelingen te krijgen.

Waar ga je werken

Treant Zorggroep heeft drie operatiecentra welke gevestigd zijn in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. De locaties Hoogeveen en Stadskanaal zijn recent verbouwd en hebben beiden 4 moderne operatiekamers tot hun beschikking. In deze weekziekenhuizen concentreert de laagcomplexe zorg zich. Onze locatie in Emmen zal in 2021/2022 verbouwd gaan worden waarna deze zal beschikken over 5 operatiekamers waaronder een hybride- en robot OK. Op deze locatie worden met name de hoogcomplexe en acute zorg geconcentreerd. Binnen Treant Zorggroep zijn alle specialismen vertegenwoordigd waarbij cardio-, intracraniële- en transplantatiechirurgie uitgezonderd zijn.

Tijdens je inwerkperiode maak je kennis met ons team, onze werkwijze en het uitvoeren van je functie bij alle aanwezige specialismen binnen de electieve en acute setting. Na deze periode heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van onze dedicated teams of juist allround inzetbaar te blijven. Afhankelijk van je wensen kan je kiezen voor de locatie waar jouw voorkeur naar uitgaat of kun je bijvoorbeeld afwisselend op twee locaties gaan werken. Mocht het rooster hierom vragen kan het wel zo zijn dat je eens ingedeeld wordt op een andere locatie dan jouw voorkeurslocatie. Ook hierin kan je een tweede locatie naar keuze aangeven. Doordat alle acute zorg binnen onze organisatie in Emmen gefaciliteerd wordt zal je voor de diensten wel naar deze locatie toe moeten. Tijdens de bereikbaarheidsdiensten wordt er een aanrijdtijd van 20 minuten gehanteerd. Mocht je binnen deze tijd niet op het operatiekamercomplex aanwezig kunnen zijn dan is het mogelijk om gebruik te maken van de piketkamers welke in het ziekenhuis gesitueerd zijn.

Gemiddeld genomen heb je bij ons twee maal per maand een dagdeel dienst in het weekend. In het weekend worden dezelfde diensttijden gehanteerd als doordeweeks en dit zorgt ervoor dat je hier doordeweeks qua tijd voor wordt gecompenseerd. Daarnaast draai je gemiddeld 2 doordeweekse avonddiensten per maand.

Onze diensttijden zijn als volgt:
Dagdienst:                                                                            07.45 – 16.15 uur
Aflosdienst:                                                                          09.00 – 17.30 uur
Avonddienst met aansluitend bereikbaarheidsdienst: 15.30 – 23.30 uur aanwezig
                                                                                                23.30 – 07.45 uur bereikbaar

Bij Treant werk je binnen een flexibel en vooral collegiaal team. Mocht een bepaalde dienst je toch niet goed uitkomen dan is het altijd mogelijk om via het dienstenruilbord met een collega te wisselen.

Benieuwd naar de ervaringen van één van de operatieassistenten? Je kunt hier de ervaring van Claudia Stinne lezen! 

Wat ga je doen

Binnen het operatiekamercomplex van de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep werken enthousiaste professionals dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Wij zijn trots op de goede samenwerking tussen de chirurgische en anesthesiologische teams. 

Wie zoeken wij

Je bent uiteraard in het bezit van het diploma Operatieassistent en bent bereid om tussen de 20 en 36 uur per week te werken. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied en levert een positieve bijdrage aan het optimaal functioneren van het OK-complex. Je houdt van afwisseling en beweegt makkelijk binnen verschillende teams. Je doet graag nieuwe kennis en vaardigheden op want ons vakgebied staat immers nooit stil. Goed kunnen samenwerken vinden we erg belangrijk, want iedere operatie is tenslotte een teamprestatie.
 

Wat bieden wij

Wij bieden jou direct een vaste aanstelling binnen een deskundig en gezellig team! De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Je ontvangt salaris op basis van FWG 55, minimaal € 2.882,- en maximaal € 4227,- bruto bij een voltijddienstverband per maand.

Daarnaast:

  • Heb je een afwisseling en dynamische werkomgeving waarin jij volop aan de slag kunt met jouw competenties en ambities;
  • Kun je regelmatig deelnemen aan klinische lessen, symposia en workshops om je vakkennis op peil te houden;
  • Ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding, sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
  • Verschillende activiteiten die door zowel de personeelsvereniging als het team zelf georganiseerd worden;
  • Kun je tijdens je dienst gebruik maken van een volledig ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser etc. en goede voorzieningen in de nacht;
  • Gratis parkeren op de parkeerplaatsen bij de ziekenhuizen;
  • Op het terrein van onze locatie in Emmen is een externe kinderopvang gevestigd;
  • Kun je gebruik maken van een verhuiskostenregeling als je van ver komt.

Drenthe is de dunst bevolkte provincie van Nederland en heeft haar landelijke karakter door de jaren heen weten te behouden. Plaatsen met een stedelijk karakter zijn hier amper te vinden en het merendeel van de bevolking woont dan ook in de dorpen op het platteland. De bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden wordt afgewisseld door prachtige landerijen en karakteristieke dorpjes. Ondanks de rust en ruimte die je hier kunt vinden zijn de drukte van de stad en de bijbehorende voorzieningen altijd dichtbij. Supermarkten, bioscopen, theaters, winkel- en bouwcentra of bijvoorbeeld de grootste attractie van het Noorden, dierentuin Wildlands. Qua afstand lijken diverse voorzieningen wellicht ver, maar doordat er goede verbindingen en weinig stoplichten zijn ben je hier zo op de plek van bestemming. Kortom, een leuke regio waarin je je uitdagende werk en ontspanning goed kunt combineren!

   

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je benieuwd naar de sfeer op de afdeling en zou je graag een dagje mee willen lopen? Neem dan contact op met Marian Cordes (teamleider OK – 088 129 1755) of Klaas Remmerts (teamleider OK – 06 14 05 11 93). Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ilse Santing – Heller (hoofd OK/CSA – 088 129 1756 of i.santing@treant.nl).

Heb je interesse en wil je vrijblijvend komen kijken? Wij hebben op zaterdag 9 oktober een opendag. Meld je aan via recruitment@treant.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment (088 129 56 56

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.