(Oncologie)verpleegkundige kliniek snijdend

Ben jij een gedreven verpleegkundige die wil anticiperen in een dynamisch team op de snijdende afdeling binnen Treant? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen

Oost 1 is op zoek naar een gedreven verpleegkundige die wil anticiperen in een dynamisch team op de snijdende afdeling binnen Treant. Op deze afdeling tref je dagelijks verschillende snijdende specialismen, dat maakt het werken op Oost 1 zo leuk. Geen dag is hetzelfde.
Als je houdt van een hoge turn-over, werken met verschillende disciplines en collega’s waarop je kan bouwen, is Oost 1 het team voor jou!
Op Oost 1 kom je wekelijks in aanmerking met (oncologische) chirurgische patiënten. Een oncologische patiënt op Oost 1 is uitdagend: op een drukke afdeling de oncologische patiënt op een dusdanige manier psychosociaal te begeleiden en fysiek te verplegen, is niet vanzelfsprekend. Het vraagt empathie, inlevingsvermogen, zelfverzekerdheid en een creatieve draai. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een gediplomeerd oncologieverpleegkundige of een verpleegkundige die de intentie heeft tot het volgen van de oncologie opleiding. Mocht er een kandidaat zijn die bereid willend is om de oncologie opleiding te volgen of deze al heeft gevolgd, gaat de voorkeur uit naar deze kandidaat. Als oncologie verpleegkundige op Oost 1 anticipeer je in de oncologie werkgroep, neem je deel aan het chirurgisch MDO en begeleid je verpleegkundige collega’s tijdens het volgen van de opleiding tot oncologie verpleegkundige.

Waar ga je werken

Afdeling Oost 1, kliniek snijdend, is een klinische verpleegafdeling, waar zowel oncologische als niet-oncologische patiënten verblijven. Onze afdeling beschikt over 42 bedden, waarbij de specialismen, chirurgie, urologie en orthopedie de boventoon voeren. Drie typerende eigenschappen van het team zijn: betrokken, deskundig en patiëntgericht. Wij dragen kwaliteit van zorg een warm hart toe

Binnen Treant Zorggroep bundelen we de kracht van de drie ziekenhuislocaties en zeventien centra voor verpleeg- en ouderenzorg. Jij gaat aan de slag binnen ziekenhuislocatie Scheper. Het oncologie-opleidingstraject wordt via het UMCG Wenckebach Instituut gefaciliteerd. De opleidingsduur betreft achttien maanden en starten jaarlijks in maart en september.

Wie zoeken wij

  • jij bent gediplomeerd mbo of hbo-verpleegkundige én je bent gediplomeerd oncologieverpleegkundige of bereid om de opleiding te volgen
  • jij beschikt over een geldig big-registratienummer
  • jij bent van nature nieuwsgierig en wil jezelf en ons team graag verder ontwikkelen
  • jij neemt initiatief, bent analytisch en besluitvaardig
  • jij bent inzetbaar in alle voorkomende diensten
  • jij hebt minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring

Wat bieden wij

Een warm welkom!
Je krijgt een inwerkperiode, waarin je minimaal één vast aanspreekpunt toegewezen krijgt. We bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is.

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. 
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen.

Inschaling voor de functie van verpleegkundige vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto fulltime per maand. 

Inschaling voor de functie van gediplomeerd oncologieverpleegkundige vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand. 


Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 21 juli 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Esther Keep, Hoofd kliniek snijdend, ziekenhuislocatie Scheper, telefoon 06 20 56 35 91
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 27 juli 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.