Neuroloog

Ben jij die nuchtere neuroloog die met een hecht team de zorg in de regio noordoost Nederland wil verbeteren? Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Heb jij daarnaast een vriend of collega die ook deze uitdaging wil aangaan? Wij zoeken ter uitbreiding 2 neurologen!

De functie

Treant is in samenwerking met het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT) op zoek naar een allround neuroloog. Je beoefent het vak in de volle breedte. Het hebben van een aandachtsgebied is daarnaast een pré. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de opleiding van coassistenten.

Het team

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die hoogwaardige zorg levert aan de neurologische patiënten in onze uitgestrekte regio. De acute en klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen. Poliklinische zorg vindt plaats op alle drie locaties: Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Op de laatste twee plekken wordt ook ondersteuning gegeven aan de geplande neurochirurgische zorg.

De vakgroep bestaat uit 12 neurologen. We zijn in loondienst van het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). We beschikken over uitstekende poliklinische faciliteiten op alle drie locaties en leveren neurologische zorg over de volle breedte, inclusief MS en Parkinson-zorg. In onze kliniek in Emmen hebben we een volwaardige, hoog-volume NeuroCareUnit, met thans 9 bedden. Vasculaire zorg is een van de speerpunten van ons centrum, met structureel meer dan 100 intraveneuze trombolyses per jaar. Waarbij we altijd kunnen rekenen op de korte lijnen met aanpalende specialismen, zoals de cardiologie en vaatchirurgie. Er is een goed uitgeruste KNF-afdeling op de drie locaties. Hier worden EEG, EMG, SSEP, duplex/TCD, zenuwecho verricht. In Emmen wordt ook neuro-monitoring bij carotis chirurgie geleverd. Regionaal wordt veel samengewerkt met het UMCG, Martini ziekenhuis, WZA en Isala Zwolle.

De (bereikbaarheids)diensten worden gedaan vanuit locatie Emmen. Poliklinische werkzaamheden zijn in overleg op alle drie locaties mogelijk, waarbij het streven van de vakgroep is om in totaal maximaal twee locaties per neuroloog te bestrijken. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een neuroloog met oog voor kwaliteit en passie voor het vak. Je bent flexibel, ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit en je hebt een aanstekelijke teamspirit.

Ben je bijna klaar met de opleiding, net begonnen, vrijgevestigd of in loondienst? We nodigen iedereen van harte uit te reageren! Wij bieden een uitdagende baan, passend bij je ambities en werkervaring.

Vanuit Treant helpen wij je partner ook met het vinden van een geschikte baan in onze regio.

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden en veel ruimte en natuur. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt. Klik op deze link, 10 redenen waarom Drenthe jouw volgende bestemming is!

Daarnaast zijn er bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 4 december 2022 via deze link.

Je bent van harte welkom vrijblijvend een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep neurologie. Neem contact op met Marc van Huizen, neuroloog en medisch manager, telefoonnummer 0591 691420 of per e-mail m.vanhuizen@treant.nl

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, bereikbaar via 06 36 01 18 39.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.