Neuroloog

Wij zoeken 2 neurologen (0,6-1 fte), wegens uitbreiding en pensionering.

Wil jij werken met een dynamisch team in een groot perifeer fusieziekenhuis in de regio zuidoost Groningen en Drenthe? We maken dan graag kennis met je!

De functie

Wij zijn op zoek naar 2 algemeen neurologen. Het hebben van een aandachtsgebied is daarnaast een pré. Klinische werkzaamheden en (bereikbaarheids)diensten zijn op locatie Emmen. Poliklinische werkzaamheden worden op alle drie locaties gedaan, waarbij het streven van de vakgroep is om op maximaal twee locaties per neuroloog te werken. Samen met je collega’s lever je ook een bijdrage aan de opleiding van coassistenten.

Het team

Wegens uitbreiding en pensionering zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s die hoogwaardige zorg willen leveren aan de neurologische patiënten in onze uitgestrekte regio. De vakgroep bestaat uit 12 neurologen ondersteunt door VS/PAers en gespecialiseerde verpleegkundigen. We zijn in loondienst van het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT).

De acute en klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen, waar we een volwaardige, hoog-volume NeuroCareUnit, met thans 9 bedden hebben. Vasculaire zorg is een van de speerpunten van ons centrum, met structureel meer dan 100 intraveneuze trombolyses per jaar. Poliklinische zorg vindt plaats op alle drie locaties: Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal, elk met uitstekende faciliteiten. We leveren neurologische zorg over de volle breedte, met speciale spreekuren voor MS- en Parkinson-zorg en themapoli’s voor hernia, hoofdpijn, geheugen, CTS en CVA-nazorg. Er zijn goed uitgeruste KNF-afdelingen op alle drie locaties voor het uitvoeren van Duplex, EEG, EMG, zenuwecho SSEP/MEP en PSG. In Emmen wordt ook TCD en neuro-monitoring bij carotis chirurgie geleverd. Op locatie Hoogeveen en Stadskanaal wordt ondersteuning gegeven aan de geplande neurochirurgische zorg. Tijdens de (bereikbaarheids)diensten op locatie Emmen is er op de SEH een volledige dekking van SEH-artsen in de voorwacht. Binnen Treant hebben we een fijn werkklimaat met korte lijnen naar aanpalende specialismen en er wordt regionaal veel samengewerkt met het UMCG, Martini ziekenhuis, WZA en Isala Zwolle.

MSCT / Treant

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT), een unieke bundeling van krachten van ca 280 ziekenhuisstafleden (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici). Ons missie is met slagkracht de beste, bereikbare en betaalbare zorg voor de regio leveren. Treant is een modern groot fusieziekenhuis, staat financieel gezond en ontwikkelt zich dynamisch.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste neuroloog met oog voor kwaliteit en passie voor het vak. Je bent op zoek naar een warm werkklimaat en een fijn team waarbinnen jij hoogwaardig neurologisch zorg kan leveren.

Ben je bijna klaar met de opleiding, net begonnen, vrijgevestigd of in loondienst? We nodigen iedereen van harte uit te reageren!

Vanuit Treant helpen wij ook je partner met het vinden van een geschikte baan in onze regio.

Ons aanbod

Een prachtige en unieke leefomgeving met veel ruimte voor natuur en rust en goed aanbod van ruime woningen en scholen, en ook goede voorzieningen met winkel- en uitgaanssteden. Vanwege het uitstekende leefklimaat hebben veel van onze huidige artsen de stap van de Randstad naar zuidoost Groningen en Drenthe gemaakt.

Daarnaast zijn er binnen ons team en ziekenhuis volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Een dienstverband, direct voor onbepaalde tijd hoort tot de mogelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 februari 2023 via deze link.

Je bent van harte welkom vrijblijvend een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep neurologie. Neem contact op met Marc van Huizen, neuroloog en medisch manager, bereikbaar via telefoonnummer 0591 691420 of per e-mail m.vanhuizen@treant.nl

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 36 01 18 39.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.