Neuroloog

Ben jij die nuchtere neuroloog die zich wil vestigen in het rustieke noorden van Nederland? Ben je collegiaal, patiëntvriendelijk en flexibel? Wij hebben voldoende uitdagingen als allround Neuroloog en je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interesse? Neem contact met ons om vrijblijvend een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega's!

De functie

Treant is in samenwerking met het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT) op zoek naar een allround neuroloog. Je komt te werken in de regio Drenthe en Oost-Groningen. Een unieke plek in een plezierige woon- en werkomgeving! Je beoefent het vak in de volle breedte. Het hebben van een aandachtsgebied is daarnaast een pré. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de opleiding van coassistenten.

Het team

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die hoogwaardige zorg levert aan de neurologische patiënten in onze uitgestrekte regio. De acute en klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen. Poliklinische zorg vindt plaats op alle drie locaties: Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Op de laatste twee plekken wordt ook ondersteuning gegeven aan de geplande neurochirurgische zorg.

De vakgroep bestaat uit 12 neurologen. We zijn in loondienst van het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). We beschikken over uitstekende poliklinische faciliteiten op alle drie locaties en leveren neurologische zorg over de volle breedte, inclusief MS en Parkinson-zorg. In onze kliniek in Emmen hebben we een volwaardige, hoog-volume NeuroCareUnit, met thans 9 bedden. Vasculaire zorg is een van de speerpunten van ons centrum, met structureel meer dan 100 intraveneuze trombolyses per jaar. Waarbij we altijd kunnen rekenen op de korte lijnen met aanpalende specialismen, zoals de cardiologie en vaatchirurgie. Er is een goed uitgeruste KNF-afdeling op de drie locaties. Hier worden EEG, EMG, SSEP, duplex/TCD, zenuwecho verricht. In Emmen wordt ook neuro-monitoring bij carotis chirurgie geleverd. Regionaal wordt veel samengewerkt met het UMCG, Martini ziekenhuis, WZA en Isala Zwolle.

De (bereikbaarheids)diensten worden gedaan vanuit locatie Emmen. Poliklinische werkzaamheden zijn in overleg op alle drie locaties mogelijk, waarbij het streven van de vakgroep is om in totaal maximaal twee locaties per neuroloog te bestrijken. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Een regio met een gunstig woonklimaat en genoeg faciliteiten voor wonen, scholing, sport en hobby’s.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een breed georiënteerde, nuchtere neuroloog. Je hebt oog voor ontwikkelingen binnen het vakgebied en de durf om daarmee bij ons aan de slag te gaan. Je hebt de opleiding tot neuroloog afgerond, of doet dat binnenkort. Je bent flexibel, betrouwbaar en collegiaal.

Ook als je binnenkort de opleiding tot neuroloog afrond nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden en veel ruimte en natuur. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Daarbij zijn er bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2022, klik op deze link.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep neurlogie. Neem dan contact op met Marc van Huizen, neuroloog en medisch manager, telefoonnummer 0591 691420 of per e-mail m.vanhuizen@treant.nl

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.