Neuroloog

Ben jij die nuchtere neuroloog die verder wil bouwen aan goede, bereikbare en betaalbare zorg in Noord-Nederland? Ben je collegiaal, patiëntvriendelijk en flexibel? Houd jij de ontwikkelingen binnen de Neurologie nauwlettend in de gaten? Dan zijn wij bij Treant Zorggroep op zoek naar jou! 

De functie

Treant Zorggroep is in samenwerking met het MSCT op zoek naar een allround neuroloog. Iemand die, binnen de vakgroep Neurologie, verder bouwt aan goede, bereikbare en betaalbare zorg in de regio Drenthe en Oost-Groningen. Een unieke plek in een plezierige woon- en werkomgeving! Je beoefent je vak in de volle breedte. Wil je je ontwikkelen in een bepaald aandachtsgebied? Ook dat kan. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de opleiding van coassistenten.

Het team

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die hoogwaardige zorg levert aan de neurologische patiënten in onze uitgestrekte regio. Dit vanuit de verschillende ziekenhuislocaties van Treant: Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal, waarbij de acute en klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen. De vakgroep bestaat uit 12 neurologen, allemaal in loondienst van het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). We beschikken over uitstekende poliklinische faciliteiten op alle drie locaties, inclusief KNF-ondersteuning. De acute en klinische zorg zijn geconcentreerd in Emmen – inclusief volwaardige NeuroCareUnit met thans 9 bedden. Vasculaire zorg is een speerpunt van ons centrum, met structureel meer dan 100 intraveneuze trombolyses per jaar. Waarbij we altijd kunnen rekenen op ondersteuning van onze Spoedeisende Hulp, onze Acute Opname Afdeling (AOA) en onze IC, maar ook op de korte lijnen met aanpalende specialismen, zoals de cardiologie en vaatchirurgie. De goed uitgeruste KNF-afdeling op de drie locaties. Hier worden EEG, EMG, SSEP, duplex/TCD, zenuwecho verricht. In Emmen wordt ook neuro-monitoring bij carotis chirurgie geleverd. In de regio werken we veel samen met het UMCG, Martini ziekenhuis, WZA en Isala Zwolle.

De bereikbaarheidsdiensten worden gedaan vanuit locatie Emmen. Poliklinische werkzaamheden zijn op alle drie locaties mogelijk, waarbij het streven van de vakgroep is om maximaal twee locaties per neuroloog te bestrijken. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Een regio met een gunstig woonklimaat en genoeg faciliteiten voor wonen, scholing, sport en hobby’s.

Nog twijfel over een baan in onze regio? Lees hier het verhaal van een van onze specialisten die vanuit het westen verhuisde naar Drenthe.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een allround neuroloog en je hebt oog voor ontwikkelingen binnen het vakgebied en de durf om daarmee bij ons aan de slag te gaan, ook binnen een of meer aandachtsgebieden. Je hebt de opleiding tot neuroloog afgerond, of doet dat binnenkort. Je bent communicatief sterk en flexibel. Natuurlijk ben je collegiaal, betrouwbaar en integer.

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden, natuur en Waddeneilanden binnen handbereik met de Randstad op relatief korte reistafstand. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Daarbij zijn bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Je krijgt een dienstverband van een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is er uitzicht op verlenging met in eerste instantie een jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring..

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 26 juni 2022 via de knop 'Solliciteren'.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marc van Huizen, neuroloog en medisch manager, telefoonnummer 0591 691420 of per e-mail m.vanhuizen@treant.nl

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.