Muziektherapeut

Ben jij een enthousiaste muziektherapeut en opzoek naar een inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij?

De functie

Als muziektherapeut behandel je cliënten binnen Treant Care op basis van een hulpvraag op het gebied van cognitie, spraak en taal, motoriek, emotie en gedrag. Dit doe je in overleg met de specialist ouderengeneeskundige of een andere discipline in het multidisciplinaire overleg.

Je maakt deel uit van de vakgroep behandeling & begeleiding van regio Hoogeveen/de Wolden en regio Emmen en bent als muziektherapeut flexibel inzetbaar. Je werkt daarnaast samen met andere disciplines zoals bijvoorbeeld logopedie, fysiotherapie en psychologie, waarbij je zowel individuele- als groepstherapie geeft.

Het team

Je maakt deel uit van de vakgroep behandeling & begeleiding van regio Hoogeveen/de Wolden en regio Emmen. Als muziektherapeut ben je flexibel inzetbaar voor de gehele Treant Care Zorgroep. 

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar enthousiaste hbo-gediplomeerde muziektherapeuten. Bij voorkeur sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister SRVB of ben je bezig met het registratietraject. Vanuit je kennis en kunde weet je bij welke behoeftes van de cliënten je bepaalde muziektherapeutische methoden en technieken kunt toepassen en je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met de ouderenzorg. Je beschikt over muzikale vaardigheden in improvisatie, stemgebruik en verschillende muziekinstrumenten. Je bent in staat muziektherapie op te zetten als een vakdiscipline en te integreren in het zorgaanbod op onze locaties. Sociaal, communicatief vaardig en empathisch vermogen in de omgang met cliënten, familieleden en verzorgenden zijn eigenschappen die op jouw lijf zijn geschreven.

Ons aanbod

  • Een salaris van minimaal €2.700,- en maximaal €4.287,- bruto fulltime per maand. (CAO VVT, FWG 55)
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze tien redenen om bij ons te werken!

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Klaas Lamberink, hoofd Behandeldienst Care, telefoonnummer: 06 46 85 72 52.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland na de sluitingsdatum.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.