Medisch Technicus

De functie

Als medisch technicus zorg je voor de instandhouding en het veilig functioneren van de medische apparatuur, zodat we als ziekenhuis veilige en doelmatige zorg kunnen bieden. Dit doe je door het uitvoeren en inplannen van periodiek onderhoud volgens vastgestelde normen en richtlijnen. Je lost storingen zelfstandig op en geeft inhoudelijke ondersteuning bij gevaarmeldingen, incidenten en calamiteiten met medische apparatuur.
Verder neem je deel aan projectgroepen die betrekking hebben op medische apparatuur. In voorkomende gevallen wordt het werk, uitgevoerd door derden, gecontroleerd. Tevens los je technische storingen op in bereikbaarheidsdiensten.

Het team

Binnen Treant is je hoofdstandplaats Emmen, daarnaast ben je ook inzetbaar op de andere twee locaties in Hoogeveen en Stadskanaal. Je komt te werken bij de afdeling Techniek in Emmen. Deze afdeling bestaat uit de onderdelen Algemene Techniek en Medische Techniek. De afdeling heeft als doel om (medische) installaties, (medische) apparatuur, gebouwen en terreinen zo optimaal en veilig mogelijk te laten functioneren. Als medisch technicus ben je werkzaam binnen het onderdeel Medische Techniek in een team van 7 medewerkers. Je maakt onderdeel uit van bereikbaarheidsdiensten en daarbij moet je binnen 30 minuten in het ziekenhuis zijn.

Jij bent de ideale kandidaat 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau op het gebied van (medische) techniek en je bent in het bezit van de certificaten Medische Technologie A en B, of bereid deze te volgen. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare werkomgeving en uiteraard als medisch technicus ben je dienstverlenend, collegiaal, service- en oplossingsgericht en natuurlijk proactief! Kennis en ervaring met het werken volgens de LEAN-systematiek is een pré en als je je kunt vinden in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen, dan zien we graag je motivatie tegemoet! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • e weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 29 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie
Neem dan contact op met Erik Nijland, Teamleider Algemene- en Medische Techniek, via telefoonnummer 06 15 52 22 20. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.