Medisch secretaresse Radiologie

Wil je werken op een dynamische afdeling die vol op in ontwikkeling is? Solliciteer dan nu! 

Minimaal aantal uren - 32
Maximaal aantal uren - 32
Arbeidsovereenkomst voor - Onbepaalde tijd
Werklocatie(s) - Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
CAO - Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Het goed laten reilen en zeilen van het secretariaat op de afdeling radiologie. Dat is waar jij voor gaat zorgen. Jij bent één van onze belangrijkste schakels. Als medisch secretaresse maak je afspraken met patiënten voor onderzoeken. Dit kan telefonisch, mondeling aan de balie of schriftelijk zijn. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor patiënten en verwijzers (specialisten en huisartsen) van patiënten en denk je (pro-)actief met het team mee over veranderingen op de afdeling.

Waar ga je werken

Je gaat werken op de afdeling radiologie op onze ziekenhuislocaties in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Op de afdeling radiologie onderzoeken of behandelen radiologen (artsen) en medisch beeldvormings-  en bestralingsdeskundigen (MBB-ers) bot, weefsel of organen met röntgenstraling, ultra-geluidsgolven (echografie) en/of radiofrequentiegolven met magneetvelden (MRI). Ook doen we met behulp van deze technieken behandelingen zoals embolisaties (dichtmaken of afsluiten van een bloedvat), dotterprocedures, drainages en puncties. De beelden en uitslagen van alle onderzoeken slaan we digitaal op. Wij zijn een dynamische afdeling die zich richt op de toekomst. Ook zijn wij altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan op de afdeling. In dat kader staat kwaliteitsverbetering hoog bij ons op de agenda en voeren wij regelmatig veranderingen door. Samenwerking en kwaliteit gaan hand in hand, dus we vinden communicatie en onderling contact belangrijk. We zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Wie zoeken wij

Je bent minimaal in het bezit van een diploma medisch secretaresse niveau 4. Heb je al gewerkt in een polikliniek, dan is dat zeker in je voordeel.

Verder beschik je over kennis van én ervaring met geautomatiseerde systemen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in schrift. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een representatieve uitstraling. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, je hebt pit en durft zaken te benoemen en feedback te geven. Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en kunt goed onder druk, werken, prioriteiten stellen en hierin snel schakelen. Een jarenlange werkervaring is niet nodig, wel zoeken wij collega's die snel kunnen schakelen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (voor één jaar). Bij goed functioneren wordt dit contract omgezet naar onbepaalde tijd. 

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 35, minimaal € 1.938,- en maximaal € 2.882,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 15 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Tom Willems, hoofd a.i., telefoonnummer: 06 51 88 85 73
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 24 augustus 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.