Medisch Secretaresse polikliniek Gynaecologie

De functie

Je bent één van onze belangrijkste schakels. Als medisch secretaresse ben jij verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen van de zaken op de poli gynaecologie.  Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de verschillende spreekuren. Je draagt zorg voor secretariële en administratieve ondersteuning van de polikliniek. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor (huis)artsen, verloskundigen, patiënten en verwijzers en verzorg je de in- en externe correspondentie. Je ontvangt patiënten op een open en geduldige manier, handelt telefoongesprekken af, plant afspraken en onderzoeken in en bepaalt vervolgacties. Daarbij werk je nauw samen met de collega’s binnen de afdeling. Verder beheer je agenda's en notuleer je bij vergaderingen.

Het team

De polikliniek Gynaecologie is een dynamische en moderne afdeling. Onze afdeling is op drie locaties gevestigd: Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Jij gaat, als nieuwe aanwinst van ons team, ook rouleren over deze poli's. Dit maakt jouw werkweek dynamisch en je leert veel collega's kennen. Ons team bestaat naast gynaecologen, uit fertiliteitsartsen, fertiliteitsassistenten, echoscopisten, poliverpleegkundigen, medisch secretaresses en doktersassistenten. We werken vanuit een enthousiast en collegiaal team aan kwalitatief de beste zorg voor patiënten van de gynaecologie, obstetrie en fertiliteit.

Wil je meer weten over de polikliniek Gynaecologie? Klik dan hier

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele medisch secretaresse voor 24 uur per week. Iemand die beschikt over kennis van én ervaring met geautomatiseerde systemen en in het bezit is van een diploma medisch secretaresse niveau 4. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord én geschrift, beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en heb je een representatieve uitstraling. Je werkt accuraat, bent poroactief en houdt van een dynamische  werkomgeving, je werkt goed onder druk, stelt de juiste prioriteiten en schakelt snel wanneer nodig. Daarnaast herken jij je in onze kernwaarden: toegewijd, innovatief en samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.972 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 26 september 2022.  Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Karan Bajwa, hoofd poli Gynaecologie, telefoon 06 11 28 63 70Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 4 oktober 2022. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.