Medisch Secretaresse (Poli Interne Geneeskunde en MDL)

Flexibel, klantgericht en proactief? In dat geval zijn we bij Treant op zoek naar jou! Want voor onze polikliniek Interne Geneeskunde/MDL zoeken we een medisch secretaresse.

De functie

Als medisch secretaresse zorg jij voor een goed verloop van de spreekuren en ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Je hebt veel e-mail en telefonisch contact met patiënten en zorgt ervoor dat de patiënt hierin centraal staat. Dit betekent dat je precies weet hoe je klantgericht communiceert. Je maakt afspraken en bereidt het spreekuur voor. Na afloop handel je de afspraken op professionele wijze administratief af voor de specialisten. In deze functie is het belangrijk dat je omgevingsbewust bent. Je begrijpt goed wanneer je een opdracht moet uitvoeren en kiest het juiste moment om je mening te geven. Je hebt natuurlijk overwicht en weet anderen te inspireren en te motiveren om dingen anders aan te pakken en zaken te verbeteren. Je hebt tevens een begeleidende rol naar je collega’s bent continue gericht op verbetering van onze processen zodat de specialist optimaal ondersteund wordt.

Het team

Je komt te werken op de dynamische polikliniek Interne Geneeskunde en MDL. Werken vanuit een hoofdlocatie is bespreekbaar maar je bent beschikbaar voor alle locaties. Ons team is gezellig en professioneel. We kunnen echt van elkaar op aan! Op deze poli  werk je samen met  tientallen specialisten, verschillende consulenten en verpleegkundig specialisten, naast je collega medisch secretaresses.  

Jij bent de ideale kandidaat 

Je herkent je in de volgende eigenschappen; klantgericht, punctueel, betrokken, representatief. Je bent in het bezit van een diploma medisch secretaresse niveau 4 en hebt enkele jaren relevante ervaring bij voorkeur in het ziekenhuis. Je hebt affiniteit met Interne Geneeskunde en of MDL. Je hebt kennis van ervaring met geautomatiseerde systemen. Je hebt een goed leervermogen en kunt snel schakelen. Je hebt natuurlijk overwicht en weet anderen te inspireren en te motiveren om dingen anders aan te pakken en zaken te verbeteren. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord én schrift. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een representatieve uitstraling.  Je kunt goed onder druk werken en bent in staat prioriteiten te stellen. Bezit van rijbewijs B en eigen vervoer strekt tot aanbeveling. Ook herken jij je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie binnen een enthousiast en flexibel team
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.972 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 11 augustus 2022. Solliciteren kan via onze website. 
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ellen Beerlink, hoofd Poli Interne Geneeskunde/MDL, telefoon 06 50 46 20 57. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 17 augustus 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!