Medisch Secretaresse (Poli Chirurgie) Scheper ziekenhuis Emmen

De functie

Je bent één van onze belangrijkste schakels. Je draagt zorg voor secretariële en administratieve ondersteuning van de polikliniek Chirurgie; je ontvangt patiënten op een open en geduldige manier, je handelt telefoongesprekken af, plant afspraken en onderzoeken en bepaalt vervolgacties. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s binnen de afdeling. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor (huis)artsen, patiënten en verwijzers en verzorg je de in- en externe correspondentie.

Het team

Je gaat werken op de polikliniek chirurgie. De vakgroep chirurgie heeft drie poliklinieken, één in ziekenhuis locatie Scheper, één in ziekenhuislocatie Refaja en één in ziekenhuis locatie Bethesda. Jij gaat werken op de locatie van het Scheper ziekenhuis. Het team bestaat uit zestien collega’s verdeeld over de drie locaties, intensief wordt samengewerkt met chirurgen, een hoofd, verpleegkundig specialist en physician assistant en doktersassistenten. We bieden stageplekken voor verschillende functies, o.a. voor doktersassistenten in opleiding en AIOS. Zij maken gedurende de stageperiode deel uit van ons team.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste medisch secretaresse en hebt affiniteit met chirurgie. Het werken op een polikliniek is voor jou bekend terrein. Je beschikt over kennis van én ervaring met geautomatiseerde systemen en bent in het bezit van een diploma medisch secretaresse niveau 4. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent assertief, een echte aanpakker en niet snel van je stuk gebracht. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ook ben je een kei in het meedenken, aandragen en uitvoeren van verbetervoorstellen waarbij je een proactieve opstelling hebt. Je kunt goed prioriteiten stellen en kan hierin snel schakelen. Verder kun jij je vinden in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.972 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 
 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 12 augustus 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Henk Verhagen, Hoofd Polikliniek Chirurgie, telefoon 06 53721079.  Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 19 augustus 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.