Medisch Secretaresse/ DOT consulent, Emmen

Snel, accuraat en representatief? In dat geval zijn wij op zoek naar jou! Want voor onze SEH zoeken we een medisch secretaresse/DOT consulent

De functie

Jij bent één van onze belangrijkste schakels. Als medisch secretaresse/ DOT consulent ben jij verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen van de zaken op de SEH. Je ontvangt en informeert patiënten/bezoekers en verricht secretariële en administratieve werkzaamheden. Je verwerkt de bezoeken in DOT registratie. Ook ben je verantwoordelijk voor tijdige, complete en overzichtelijke medische verslaglegging. Verder verzorg je de correspondentie in het ziekenhuis en daarbuiten, beheer je agenda's en verwerkt je bestellingen in Tblox. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn hierbij essentieel.  

Het team

De SEH van Treant staat voor een brede benadering van goede en doelmatige zorg op drie ziekenhuislocaties. Zowel dringende, spoedeisende als levensbedreigende hulpvragen worden op de SEH aangeboden. Hoog complexe (profiel) hulpvragen zijn geconcentreerd op de SEH van ziekenhuislocatie Scheper. Elke patiënt krijgt door triage op de juiste plaats de juiste zorg. De SEH maakt onderdeel uit van de regionale acute zorg zorgketen en werkt intensief samen met de ketenpartners (huisarts, ROAZ en Ambulancezorg). Vanuit de kernwaarden van Treant, te weten Toegewijd, Innovatief en samen wil de RVE Spoedeisende Hulp hier met verantwoordelijkheid, enthousiasme en samenwerkend inhoud aan geven. Je gaat werken op de profiel SEH van Treant, ziekenhuislocatie Scheper. Je collega's bestaan, naast de vaste collega's zoals Medisch secretaresses, SEH-verpleegkundigen, SEH-artsen, Arts-assistent, afdelingsassistent, ook uit vele andere professionals die op de SEH hun werk moeten doen.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste medisch secretaresse die onder hoge druk goed en snel kan schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je bent een secretaresses die een kei is in prioriteiten stellen en triageren. Bij voorkeur heb je minimaal één jaar werkervaring op een polikliniek en affiniteit met de Spoed Eisende Hulp. Daarnaast heb je ervaring met digitale planningssystemen, patiëntendossiers en heb je beheers je de DBC-DOT registratie goed. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Uiteraard gaan we ervan uit dat je in het bezit bent een diploma medisch secretaresse niveau 4. Als laatst herken jij je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 13 oktober 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Luuk Tomson, hoofd SEH locaties Treant, via telefoonnummer 06 50 22 17 48
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 31 oktober 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.