Medisch Secretaresse Acute Opname Afdeling

De functie

Jij bent een belangrijke schakel die zorgt voor het goed laten reilen en zeilen van zaken binnen de AOA. Je houdt je bezig met de tijdige, complete en overzichtelijke verslaglegging. Daarnaast plan je onderzoeken/afspraken voor de patiënten en leg je deze vast in het patiëntendossier. Je bent het aanspreekpunt voor patiënten, naasten en overige collega's betrokken bij de zorg voor de patiënten. Van jou wordt verwacht dat je goed en snel alles kunt samenbrengen waarbij je goed kunt prioriteren! Jij gaat daarbij voor de optimale planning en samenwerking! 

Het team

Je gaat werken op de Acute Opname Afdeling (AOA) van Treant, locatie Scheper in Emmen. Deze klinische verpleegafdeling ontfermt zich over de acuut zieke patiënt van verschillende specialismen. Bij de AOA zijn we gericht op snelle diagnostiek, het opstellen van een behandelplan en het starten van de behandeling met een maximale verblijfsduur van 48 uur. Met deze werkwijze zorgen we voor een verkorting van de opnameduur en wordt de capaciteit beter benut. Doordat de verpleegafdelingen nu minder belast worden met een acute patiëntenstroom, kunnen zij meer tijd en aandacht besteden aan de zorg of andere (indirect) patiëntgebonden werkzaamheden. Je werkt samen met 2 andere medisch secretaresses en gezamenlijk zijn wij het team AOA.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent die enthousiaste medisch secretaresse die assertief en betrokken is. Wat houdt assertief en betrokken zijn in op de AOA? Je hebt doorzettingsvermogen, je toont initiatief, je kunt goed prioriteiten stellen en je kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Je hebt je diploma medisch secretaresse niveau 4, kennis én ervaring van de geautomatiseerde systemen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tenslotte vragen we van jou een vrolijke en vriendelijke uitstraling, dat je goed verbaal en non-verbaal kunt communiceren, kunt luisteren en dat je inlevingsvermogen hebt! Kun je je ook nog vinden in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen? Schrijf dan vooral je motivatie! 

PS een (halve) dag meelopen behoort tot de mogelijkheid! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

 Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op 
met Linda Altena, hoofd AOA, via telefoonnummer 06 53 11 47 73. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 21 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.