Medewerker techniek

Ga jij geen onderhoudsklus uit de weg en heb je ervaring met c.v en waterinstallaties? Dan is dit mogelijk jouw nieuwe baan! 

Minimaal aantal uren - 36
Maximaal aantal uren - 36
Arbeidsovereenkomst voor - Onbepaalde tijd
Werklocatie(s) - Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Schoonoord, Odoorn, Aalden (Treant Care)
CAO - VVT

Wat ga je doen

Jij gaat als algemeen medewerker techniek aan de slag met het verrichten van allerlei diverse onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installaties, apparatuur en inventaris. Dit doe je door middel van preventief, periodiek en correctief onderhoud. In voorkomende gevallen wordt het werk, wat is uitgevoerd door derden, door jou gecontroleerd. 

Je biedt ondersteuning aan leidinggevenden en medewerkers van de afdeling Techniek op het gebied van vergunningen, inspecties en het voorbereiden van de uit te voeren werkzaamheden zodat dat de juiste materialen, medewerkers en bedrijven op het juiste tijdstip en op de juiste plaats voorhanden zijn. Tot slot ben je bereid storingsdiensten te draaien. 

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag binnen de afdeling Techniek. De afdeling Techniek valt onder het Facilitair Bedrijf, welke weer bestaat uit de onderdelen Algemene Techniek en Medische Techniek. De afdeling heeft als doel om installaties, apparatuur, gebouwen en terreinen zo optimaal en veilig mogelijk te laten functioneren. In de functie van algemeen medewerker techniek word je ingezet op alle Care (woonwijk- en woonzorgcentra) locaties van Treant Zorggroep.

De afdeling draagt zorg voor (het verkrijgen en beheren van) diverse vergunningen op het gebied van veiligheid en milieu. De diensten worden integraal aangeleverd volgens professionele normen en zijn concurrerend met de markt. Dit geldt zowel voor de diensten die binnen de afdeling techniek worden geleverd als de diensten binnen het gehele facilitair bedrijf.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega die in het bezit is van een mbo-diploma niveau 4 op het gebied van techniek. Ervaring met c.v. en water installaties is een eis. Omdat lichte administratieve werkzaamheden ook tot de functie behoren, is het hebben van kennis en ervaring met office programma's zoals Word en Excel een pré. Je bent iemand die initiatief neemt, goed zelfstandig te werk kan gaan en prioriteiten kan stellen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een uitdagend team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 35, minimaal € 1.902,- en maximaal € 2.762,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 19 september 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Alex Peters, teamleider Techniek, telefoonnummer: 06 51 14 39 58.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou gepland.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.