MBB'er (Treant breed)

De functie

Je wordt ingewerkt op de standaardwerkzaamheden. Daarnaast kennen wij de specialisaties: CT-kernlid, MRI, Echografie, Angio interventie en Medisch Nucleair Werker. Heb jij een voorkeur voor een specialisatie? Geef het vooral aan. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen binnen het team. Als MBB'er ben je werkbegeleider van de leerlingen en begeleid je stagiaires. Na een inwerktraject draai je mee in de onregelmatige– en bereikbaarheidsdiensten. Je verricht zelfstandig onderzoek en assisteert bij onderzoeken met behulp van beeldvormende technieken ten behoeve van de diagnostiek en behandeling door de medische specialist, arts-assistenten en huisartsen. Binnen je functie heb je een grote mate van zelfstandigheid; wij vertrouwen op jouw expertise. Uiteraard kun je bij twijfel altijd een collega vragen om mee te kijken.

Het team

De afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde wil zich samen met de rest van het ziekenhuis blijven ontwikkelen als regionaal centrum op het gebied van patiëntenzorg. Vrijwel alle radiologische onderzoeken worden op de afdeling uitgevoerd. Waaronder CT, MRI, Echografie, Angiografie, Mammografie en Nucleaire geneeskunde. Onze afdeling beschikt over veel moderne apparatuur. Het team bestaat uit Medisch Secretaresses, Radiologen en MBB'ers en een PA'er en is volop in ontwikkeling; we willen graag vooruit en daar kun jij aan bijdragen! In totaal werken er op de afdeling meer dan 130 collega's.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een enthousiaste, betrokken, flexibele en daadkrachtige teamplayer! Je kunt goed zelfstandig werken, bent innovatief en je durft ook zelf het initiatief te nemen. Daarnaast ben je sociaal vaardig, heb je een patiënt- en servicegerichte werkhouding en kun je goed organiseren en samenwerken. Verder ben je accuraat in je werk en ben je in staat om zaken te relativeren. Een 'harde' eis is dat je (bijna) in het bezit bent van het bewijs van Bevoegdheid Radiologisch Laborant of van het diploma M.B.R.T. Kun je je als laatste vinden in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen, schrijf dan vooral je motivatie! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring: MBB A een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen/FWG 45)/MBB B een salaris van minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen/FWG 50)/MBB C een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen/FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 10 februari 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie of 
eerst vrijblijvend een kijkje op de afdeling komen nemen? Neem dan contact op met Marjan Schenkel, Teamleider radiologie, bereikbaar via telefoonnummer 06 15 49 49 04 of met Pepijn Gros, hoofd Radiologie, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 51 44. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Kroezen-Mostert, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 57 20 64 93. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 20 februari 2023, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.