MBB' er C met specialisatie echografie

Een grote mate van zelfstandigheid. Moderne apparatuur. Meedenken over hoe het nóg beter kan bij onze afdeling radiologie. Een leuk team met diverse specialisaties. Én meteen een vast contract. Dat bieden we jou als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige bij Treant!

Minimaal aantal uren - 28
Maximaal aantal uren - 36
Arbeidsovereenkomst voor - Onbepaalde tijd
Werklocatie(s) - Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal
CAO - Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Je wordt ingewerkt op de standaardwerkzaamheden. Daarnaast kennen wij de specialisaties: CT-kernlid, MRI, Echografie, Angio interventie en Medisch Nucleair Werker. Heb jij een voorkeur voor de specialisatie echografie dan zijn wij op zoek naar jou en geef het vooral aan. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen binnen het team. Als MBB-er ben je werkbegeleider van de leerlingen en begeleid je stagiaires. Na een inwerktraject draai je mee in de onregelmatige- en bereikbaarheidsdiensten. Je verricht zelfstandig onderzoek en assisteert bij onderzoeken met behulp van beeldvormende technieken ten behoeve van de diagnostiek en behandeling door de medische specialist, arts-assistenten en huisartsen. Binnen je functie heb je een grote mate van zelfstandigheid; wij vertrouwen op jouw expertise. Uiteraard kun je bij twijfel altijd een collega vragen om mee te kijken. 

Waar ga je werken

Onze afdeling radiologie is volop in ontwikkeling! We blijven ons samen met de rest van het ziekenhuis door ontwikkelen als regionaal centrum op het gebied van patiëntenzorg. Binnen onze afdeling bevinden zich de werkvelden radiodiagnostiek, nucleaire geneeskunde, echografie en MRI. Vrijwel alle radiologische onderzoeken worden op de afdeling uitgevoerd. Onze afdeling beschikt hiervoor over veel moderne apparatuur.

Wie zoeken wij

We zoeken enthousiaste, betrokken, flexibele en daadkrachtige teamspelers! Je kunt goed zelfstandig werken, bent innovatief en durft ook zelf het initiatief te nemen. Daarnaast ben je sociaal vaardig, heb je een patiënt- en servicegerichte werkhouding en kun je goed organiseren en samenwerken. Verder ben je accuraat in je werk en ben je in staat om zaken te relativeren. 
Wij zoeken een MBB'er met minimaal 3 jaar werkervaring, en in het bezit is van een post HBO diploma echografie. Heb je dit diploma nog niet? Geen probleem, wij bieden je dan graag een opleidingsplaats aan! 

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een leuk team! Daarnaast werk je op een afdeling die continu op zoek is naar verbetering en werk je met veel moderne apparatuur. Ook kun je werken in drie verschillende ziekenhuislocaties, waardoor je veel verschillende werkervaring opdoet.

Bovendien bieden wij jou meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd! 


De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 2 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bianca Bouwmeester, dag c
oördinator
 met aandachtsgebied echo, telefoonnummer 06 21 46 89 86 of Pepijn Gros, hoofd Radiologie, telefoonnummer: 06 27 10 51 44. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.