Longfunctieanalist

Klopt jouw hart sneller van longgeneeskunde, zit het met jouw sociale skills wel 'snor' en wil je gelijk een vaste aanstelling? Dan ben jij de nieuwe collega waar wij op zoek naar zijn! Maken we binnenkort kennis? 

De functie

Als gediplomeerd longfunctieanalist voer je de volgende onderzoeken zelfstandig uit: spirometrie, bodyplethysmografie, diffusie, methacholine provocatietest, ergospirometrie, HVPT, MIP/MEP, 6-MWT, ergometrie, Fit-to-Fly en polygrafie. De onderzoeken worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde apparatuur en in opdracht van een medisch specialist. Ook is er veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Het team

Je werkt in een team van negen collega’s verdeeld over drie ziekenhuislocaties en bieden met regelmaat opleidingsplekken aan. De longfunctie is onderdeel van de polikliniek Longgeneeskunde, welke bestaat uit 33 medewerkers en 11 longartsen. Je werkt zoveel mogelijk op één ziekenhuislocatie, maar op basis van de zorgvraag van onze patiënten kun je ook ingezet worden op de andere locaties. Onze afdeling biedt zeer goede faciliteiten, zowel ruimtelijk als qua apparatuur. Je kunt bij ons dus rekenen op een interessante en gevarieerde werkplek!

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde longfunctieanalist die beschikt over een praktische en nauwkeurige instelling. Je hebt een klantgerichte instelling en kunt van nature patiënten goed stimuleren en begeleiden en kan goed werken in team verband. Je bent aantoonbaar up to date bijgeschoold, bij voorkeur KABIZ geregistreerd.

Ons aanbod

  • Een salaris van minimaal € 2.526,- en maximaal €3,774-  bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 50)
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze tien redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons!  Solliciteren kan tot en met 28 februari 2022 via de knop 'Solliciteren'. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marie-Claire Blaauw, Hoofd Longgeneeskunde en Longfunctie, bereikbaar via telefoonnummer 06 24 27 09 67.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team recruitment via telefoonnummer 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.