Logopedist Emmen

De functie

Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van logopedisch onderzoek, diagnostiek en behandeling van cliënten met neurologische taal-, spraak- en slikstoornissen. Daarnaast geef je informatie, voorlichting en instructie aan cliënten en familie en onderhoud je tevens contact met andere behandelaars en verplegend personeel in het kader van de behandeling van de cliënt.

Het team

Als logopedist ben je werkzaam voor de vakgroep logopedie van Treant Zorggroep en werk je vanuit standplaats verpleeghuis De Horst in Emmen. De doelgroepen zijn divers: CVA-revalidatie, somatiek, psychogeriatrie, palliatieve zorg en niet-aangeboren hersenletsel. De Horst is een open huis waar nadrukkelijk plaats is voor familie en naasten van bewoners. Je maakt onderdeel uit van de dienst Behandeling en Begeleiding. Dit is een multidisciplinair team bestaande uit o.a.: specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, diëtisten en logopedisten. De vakgroep logopedie (regio Emmen) bestaat uit 4 logopedisten, die werkzaam zijn binnen de verschillende locaties van Treant Zorggroep Care en in de eerstelijn.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist die beschikt over een afgeronde hbo-opleiding logopedie, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen en je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Je hebt kennis van en ervaring met de behandeling van volwassenen die na niet-aangeboren hersenletsel neurologische taal-, spraak- en slikstoornissen hebben en affiniteit met cliënten met progressieve neurologische aandoeningen. Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken vanuit belevingsgerichte zorg, bent proactief, neemt verantwoordelijkheid en bent collegiaal ingesteld. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. In verband met onze meerdere locaties ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je bij voorkeur de beschikking over een auto.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op verlenging)
  • Een salaris van minimaal € 2.987,10 en maximaal € 4.286,78 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 27-05-2022 via de knop 'Solliciteren'. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op de afdeling Logopedie, telefoon 088 129 8076. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 5656. De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 23.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.