Leerling SEH Verpleegkundige

Ben jij ambitieus, leergierig en heb jij een voorliefde voor de Spoed Eisende Hulp? Kom dan ons team versterken!

De Functie

Op de Spoed Eisende Hulp (SEH) draag je samen met je collega’s de zorg voor het opvangen, begeleiden en bewaken van patiënten met acute spoedeisende klachten van uiteenlopende aard en ernst. Naast het verlenen van zorg en (assistentie bij) technisch handelen, is het begeleiden van de patiënt en familie is een belangrijk onderdeel van de functie.

Het Team

De SEH van Treant staat voor een brede benadering van goede en doelmatige zorg op drie ziekenhuislocaties. Zowel dringende, spoedeisende als levensbedreigende hulpvragen worden op de SEH aangeboden. Hoog complexe (profiel) hulpvragen zijn geconcentreerd op de SEH van ziekenhuislocatie Scheper. Elke patiënt krijgt door triage op de juiste plaats de juiste zorg. De SEH maakt onderdeel uit van de regionale acute zorg zorgketen en werkt intensief samen met de ketenpartners (huisarts, ROAZ en Ambulancezorg). Vanuit de kernwaarden van Treant, te weten Toegewijd, Innovatief en Samen wil de RVE Spoedeisende Hulp hier met verantwoordelijkheid, enthousiasme en samenwerkend inhoud aan geven. Je gaat werken op de profiel SEH van Treant, ziekenhuislocatie Scheper. Daarnaast vervul je op een later moment ook diensten op de basisspoedposten van onze ziekenhuislocaties Bethesda en Refaja. 

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken enthousiaste leerlingen die over de volgende kennis en ervaring beschikken:

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V of een vergelijkbare opleiding
 • Je hebt minimaal één jaar recente klinische ervaring, bij voorkeur op een Interne/Cardiologische of Chirurgische afdeling
 • Je hebt een collegiale en flexibele houding
 • Je werkt net zo gemakkelijk zelfstandig als in teamverband.
 • Je bent accuraat, volhardend, handelt snel als dat nodig is en stelt prioriteiten in de uitvoering van je werkzaamheden.
 • Je hebt een patiëntgerichte instelling, bent zelfstandig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
 • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en denkt mee op een actieve wijze om daar invulling aan te geven.
 • Vanwege de aard van de afdeling is het vanzelfsprekend dat jij je kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Als persoon ben je te omschrijven als: mensgericht, resultaatgericht en beschik je over "alleen-het-beste-is-goed-genoeg" mentaliteit.

Ons Aanbod

 • Een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
 • Wanneer je de vervolgopleiding SEH-verpleegkundige gaat volgen, wordt gedurende de duur van de opleiding je huidige inschaling gehanteerd. Na diplomering word je ingeschaald als SEH-verpleegkundige, minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55). Voor de duur van de opleiding ontvang je een leerarbeidsovereenkomst en ga je minimaal 32 uur per week werken. Na het voltooien van je opleiding ontvan je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Vakantietoeslag (8,33%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team         
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 13 augustus 2022 op onze website: 

https://www.solliciterenbijtreant.nl/cao-ziekenhuizen-vacature/seh-verpleegkundige-in-opleiding-2069

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Luuk Tomson, hoofd SEH locaties Treant, via telefoonnummer 06 50 22 17 48
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56. Wij nodigen je ook uit om een dag mee te lopen om zodoende een indruk van ons team te krijgen. Niet onbelangrijk want je wilt natuurlijk ook weten waar je komt te werken. 

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 18 augustus.