Leerling SEH verpleegkundige

Ben jij ambitieus, leergierig en heb jij een voorliefde voor de Spoed Eisende Hulp? Kom dan ons team versterken!

Wat ga je doen

Op de Spoed Eisende Hulp (SEH) draag je samen met je collega’s de zorg voor het opvangen, begeleiden en bewaken van patiënten met acute spoedeisende klachten van uiteenlopende aard en ernst. Naast het verlenen van zorg en (assistentie bij) technisch handelen, is het begeleiden van de patiënt en familie is een belangrijk onderdeel van de functie.

Waar ga je werken

De SEH van Treant Zorggroep staat voor een brede benadering van goede en doelmatige zorg op drie ziekenhuislocaties. Zowel dringende, spoedeisende als levensbedreigende hulpvragen worden op de SEH aangeboden. Hoog complexe (profiel) hulpvragen zijn geconcentreerd op de SEH van ziekenhuislocatie Scheper. Elke patiënt krijgt door triage op de juiste plaats de juiste zorg. De SEH maakt onderdeel uit van de regionale acute zorg zorgketen en werkt intensief samen met de ketenpartners (huisarts, ROAZ en Ambulancezorg). Vanuit de kernwaarden van Treant, te weten duidelijk, betrokken en ondernemend wil de RVE Spoedeisende Hulp hier met verantwoordelijkheid, enthousiasme en samenwerkend inhoud aan geven. 
Je gaat werken op de profiel SEH van Treant Zorggroep, ziekenhuislocatie Scheper. Daarnaast vervul je op een later moment ook diensten op de basisspoedposten van onze ziekenhuislocaties Bethesda en Refaja. 

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste leerlingen die over de volgende kennis en ervaring beschikken:

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V of een vergelijkbare opleiding
 • Je hebt minimaal één jaar recente klinische ervaring, bij voorkeur op een Interne/Cardiologische of Chirurgische afdeling
 • Je hebt een collegiale en flexibele houding
 • Je werkt net zo gemakkelijk zelfstandig als in teamverband.
 • Je bent accuraat, volhardend, handelt snel als dat nodig is en stelt prioriteiten in de uitvoering van je werkzaamheden.
 • Je hebt een patiëntgerichte instelling,  bent zelfstandig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
 • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en denkt mee op een actieve wijze om daar invulling aan te geven.
 • Vanwege de aard van de afdeling is het vanzelfsprekend dat jij je kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Als persoon ben je te omschrijven als: mensgericht, resultaatgericht en beschik je over "alleen-het-beste-is-goed-genoeg" mentaliteit.

Wat bieden wij

 • Een salaris van minimaal € 2.319,- en maximaal €3,322-  bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen)
 • Wanneer je de vervolgopleiding SEH-verpleegkundige gaat volgen, wordt gedurende de duur van de opleiding je huidige inschaling gehanteerd. Na diplomering word je ingeschaald als SEH-verpleegkundige, minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227- (fulltime) per maand. Voor de duur van de opleiding ontvang je een leerarbeidsovereenkomst en ga je minimaal 32 uur per week werken. 
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Vakantietoeslag (8,33%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team         
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze tien redenen om bij ons te werken!

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 23 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'. 
Voor iedere kandidaat geldt dat wij graag zien dat je een dagje meeloopt op de afdeling. Dan leren we elkaar wat beter kennen en het geeft jou ook de gelegenheid om te zien of de afdeling en het team bij jou past. Om een afspraak te maken voor de meeloopdag, kun je contact opnemen met één van de teamleiders via telefoonnummer 0881291861.

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Luuk Tomson, hoofd SEH locaties Treant, via telefoonnummer 06 50 22 17 48. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 januari 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.