Leerling Klinisch neurofysiologisch (KNF) laborant

Wat ga je doen

Wij zijn per direct op zoek naar een collega die de opleiding tot klinisch neurofysiologisch (KNF) laborant wil volgen. Als leerling laborant ben je meteen werkzaam bij ons op de afdeling. Je wordt opgeleid om zelfstandig of in samenwerking met de neuroloog KNF-onderzoeken uit te voeren bij zowel klinische als poliklinische patiënten. Je doet onderzoek naar stoornissen en functioneren van het centrale en perifere zenuwstelsel, spieren en bloedvoorziening van de hersenen. Hierbij leer je met geavanceerde apparatuur te werken, de gegevens te analyseren en te zorgen voor een goede verslaglegging. Een goede omgang met en zorg voor de patiënt is daarbij van groot belang. De theorie en examinering wordt verzorgd door de LOI.

Waar ga je werken

Je komt werken op de afdeling KNF/Vaat. Het team bestaat uit 15 laboranten, zowel KNF- als vaatlaboranten. Er is een nauwe samenwerking met de neurologen en de vaatchirurgen. De KNF/Vaat afdeling is een dynamische afdeling met een breed scala aan KNF-onderzoeken (EEG, EMP, EP’s, PSG, VNG, TCD, zenuwechografie, duplex van de halsvaten en monitoring tijdens OK). De meeste onderzoeken voeren we poliklinisch uit, maar we komen ook geregeld op de klinische afdelingen, de IC of in de OK. We voeren onze werkzaamheden uit op 3 locaties, Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Eén van deze locaties wordt je standplaats.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste collega om op te leiden tot KNF laborant. Je bent in ieder geval in het bezit van een havo- of vwo-diploma met voorkeur profiel N&T of N&G. Of je bent al werkzaam binnen de zorg, maar hebt interesse om je te laten omscholen tot KNF laborant. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden en technisch inzicht. Tevens ben je innovatief en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een patiënt- en servicegerichte werkhouding. Patiënten voelen zich snel op hun gemak bij je. Herken jij jezelf hierin? Dan is een baan als KNF-laborant perfect voor jou!

Wat bieden wij

Een werkplek gedurende de opleiding tot KNF-laborant. Wanneer je begint ben je bij ons 32-36 uur per week werkzaam. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Ziekenhuizen. De arbeidsduur wordt vastgesteld voor de duur van de opleiding (max. 4 jaar). De intentie is om na de studietijd van 4 jaar een vast dienstverband aan te gaan in de functie van KNF laborant. Salariëring is afhankelijk van eventuele vooropleidingen, werkervaring of van de huidige inschaling.
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 29 december 2021 via de knop 'Solliciteren'.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Maik Pastoor, hoofd, telefoon 06 10 06 50 66. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 januari 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld