(leerling) Holteranalist

De functie

Nadat jij je collega’s hebt begroet en een kop koffie/thee hebt gepakt, start je met het analyseren van de Holters (24 en 48 uurs registraties) en eventrecorders. Naast het analyseren van de Holters verricht je ook zelfstandig inspanningsonderzoeken op de hartfunctieafdeling en op de afdeling nucleaire. Je beoordeelt het daarbij behorende ECG en doet verslaglegging, vanzelfsprekend zorg je voor een perfecte overdracht richting de cardioloog. Bij ons staat de patiënt centraal en het is voor jou dan ook niet meer dan normaal dat je voor en tijdens de onderzoeken de patiënt informeert en op zijn/haar gemak stelt. Daarnaast zorg je voor een goede administratieve afhandeling van deze onderzoeken. Vind je het ook leuk om leerlingen te begeleiden of key-user (applicatie) te zijn, dan is dit mogelijk en horen wij graag wat voor jou de ideale combi is!

Het team

Je gaat werken op de afdeling hartfunctie, een uitdagende afdeling en onderdeel van de RVE Cardiologie. Er is een nauwe samenwerking met de andere twee locaties om de zorg rondom de cardiologische patiënt optimaal te kunnen verlenen. Wij zijn een klein team van 12 collega’s, waarvan 6 Holteranalisten. Er heerst een open, betrokken en gemoedelijke sfeer en we zijn een gedreven team waar samenwerken en kwaliteit hoog in het vaandel staan! 

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent in het bezit van het diploma hartfunctielaborant met uitstroom richting Holteranalyse of je bent voornemens deze uitstroomrichting te volgen. Je bent een echte analist die zich vastbijt in onderzoeksresultaten om zo tot de juiste conclusies te komen. Je werkt graag zelfstandig, je bent initiatiefrijk, nauwkeurig en betrokken en vanzelfsprekend zet je de patiënten centraal. Je hebt oog voor het optimaliseren van processen rondom Holteranalyse en daarnaast lever je een bijdrage aan de 'weetjes' binnen het vakgebied. Herken je je ook in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd 
  • Een salaris van minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Miranda Zantingh, t
eamleider hartfunctie afdeling Refaja/Bethesda, via telefoonnummer 088-129 9866. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.