KNO-arts

De vakgroep KNO-heelkunde van Treant ziekenhuis zoekt een enthousiaste allround KNO-arts 

De functie

De vakgroep KNO-heelkunde van het MSC Treant zoekt per direct een allround KNO-arts. Je bent een collegiale KNO-arts en je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband het vak in de volle breedte uit oefenen. 

Het team

De vakgroep KNO bestaat uit 6 KNO-artsen, die gezamenlijk de KNO heelkunde uitvoeren met verschillende subspecialisaties. Daarnaast zijn er een aantal multidisciplinaire activiteiten en streven we naar uitstekende patiëntenzorg met kort lijnen met huisartsen en andere vakgroepen. Wij bieden tevens de gelegenheid en ondersteuning om zich te bekwamen in een aandachtsgebied.

De vakgroep KNO werkt over de drie locaties van de Treant Zorggroep (Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen). Naast de algemene werkzaamheden participeert de vakgroep in de opleiding van coassistenten en diverse staf- en managementactiviteiten. De continuïteit van zorg in de regio wordt gegarandeerd door een dienstregeling met de ziekenhuizen van Assen, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en Stadkanaal (zgn. HESHA-groep).

Treant 

Treant verleent met zo’n 6.000 collega’s kwalitatief hoogstaande ziekenhuis- en ouderenzorg vanuit twintig locaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen. Treant is er in alle fasen van het leven: van de zorg voor een ongeboren kind tot de zorg in de laatste jaren. Treant onderzoekt, behandelt, geneest, verpleegt, verzorgt en begeleidt. Samen met onze patiënten en cliënten gaan we voor een vitaal en betekenisvol leven. Met noordelijke nuchterheid, passie voor het vak en de drijfveer om steeds beter te worden.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele, allround opgeleide KNO-arts. Een loyale en enthousiaste collega, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler, collegiaal en ondernemend. Je wordt uitgedaagd mee te denken over de visie en toekomststrategie van de vakgroep. Wij bieden de mogelijkheid jouw kennis en vaardigheden te optimaliseren. Daarnaast heb je affiniteit met het opleiden van coassistenten. Je gaat werken op alle ziekenhuislocaties zowel op de polikliniek als op de OK. 

Ook als je binnenkort de opleiding tot KNO-arts voltooit, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden, natuur en Waddeneilanden binnen handbereik met de Randstad op relatief korte reistafstand. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Daarbij zijn er bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

De aanstelling is voor onbepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, met de intentie tot toetreding tot de vakgroep bij gebleken geschiktheid. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2022 via de knop 'Solliciteren' of via deze link.

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met Rolf Postema, medisch manager KNO, bereikbaar per email r.postema@treant.nl of Christina Fuller, KNO-arts, bereikbaar per email c.fuller@treant.nl of bereikbaar via telefoonnummer 0528-286766

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, recruiter, via telefoonnummer 06-36011839.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.