Klinisch neuropsycholoog

Ben je expert op het gebied van het inzetten van de neuropsychologische diagnostiek en (neuro)psychologische behandeling zodat de patiënt optimaal tot zijn recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als klinisch neuropsycholoog ben je expert op het gebied van het inzetten van de neuropsychologische diagnostiek en (neuro)psychologische behandeling zodat de patiënt optimaal tot zijn recht komt. Vanuit verschillende disciplines is er vraag naar jouw expertise en visie op het gebied van specialistische diagnostiek en behandeling van patiënten die cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen ondervinden ten gevolge van hersenletsel en hersendisfuncties.

Je werkt nauw samen met diverse verwijzend specialismen, met als belangrijkste aandachtsgebieden geriatrie en neurologie. Daarnaast ben je werkzaam op de poliklinische revalidatie waarin de samenwerking met de diverse disciplines een belangrijk onderdeel is. 

Je hebt veel ervaring in het interpreteren van neuropsychologisch onderzoek en het omzetten van diagnostiek naar behandeladviezen voor een multidisciplinair team.

Waar ga je werken

Treant Zorggroep

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de ruim 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Onze 240 medisch specialisten en 5.900 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT 

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT), een unieke bundeling van krachten van de voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) om met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

De vakgroep

De Medische Psychologie is een RVE die wordt aangestuurd door een medisch manager samen met een  bedrijfsvoerend manager met ondersteuning van een organisatorisch hoofd. Zij  bestaat uit 12 psychologen (4 klinisch psychologen en 9 GZ-psychologen) 6 psychodiagnostisch medewerkers en 4 secretaresses. Wij werken op drie ziekenhuislocaties en zijn actief lid van de Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT).
De vakgroep verricht psychodiagnostiek en (veelal) kortdurende behandelingen bij patiënten van alle leeftijdscategorieën op indicatie van aan het ziekenhuis verbonden medisch specialisten en voor een grote poliklinische revalidatie afdeling. Er vindt ziekenhuisbreed consultatie plaats en er wordt nauw samengewerkt met diverse specialismen (o.a. Neurologie, Geriatrie, Oncologie Interne Geneeskunde en Kindergeneeskunde).

Wie zoeken wij

  •  Een BIG-geregistreerde klinisch neuropsycholoog of een GZ psycholoog  met ruime ervaring en affiniteit met het werken in de somatische gezondheidszorg;
  • Je hebt ervaring opgedaan met de doelgroep poliklinische revalidatie patiënten met uiteenlopende vormen van hersenletsel/ aandoeningen en neurologische ziektebeelden;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je zoekt proactief de samenwerking op en multidisciplinair werken is voor jou een vanzelfsprekendheid;
  • Je hebt de kennis en ervaring om wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar bruikbare toepassingen voor de organisatie en daarnaast draag je actief bij aan een optimaal leer en opleidingsklimaat.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot vast.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling voor een klinisch neuropsycholoog vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 70, minimaal € 4.529,- en maximaal € 6.752,- bruto fulltime per maand en voor een GZ-psycholoog volgens FWG 65, 
minimaal €3.774,- en maximaal € 5.620,- bruto fulltime per maand (inschaling adhv registratie conform CAO ziekenhuis).

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. Ook hebben wij een aantrekkelijk persoonlijk budget voor nascholing en lidmaatschappen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 24 mei 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.Of anders via onderstaande link:

https://www.solliciterenbijtreant.nl/cao-ziekenhuizen-vacature/neuro-psycholoog-1345


Wil je meer informatie over deze vacature of wil je een dag meelopen op onze afdeling? Neem dan gerust contact op mevrouw A.C. Ruiten, klinisch psycholoog en medisch manager: a.ruiten@treant.nl of telefoon 088 129 01 37. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Een benoemingsadviescommissie van het MSCT is onderdeel van de selectieprocedure.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.