Klinisch (neuro)psycholoog

De functie

Als klinisch (neuro)psycholoog ben je expert op het gebied van (neuro)psychologische diagnostiek en (neuro)psychologische behandeling. Je werkt met de doelgroep ouderen en mensen met niet aangeboren hersenletsel en/of psychiatrische problematiek op afdelingen voor geriatrische revalidatiezorg, psycho-geriatrische zorg, dubbelzorg en somatiek. Naast het werk op de Treant-locaties begeleid je GZ-psychologen bij hun onderzoek en behandelingen in de Generalistische BasisGGZ en in de eerstelijn (GZSP). In overleg kan tot je taken behoren het begeleiden en superviseren van PIOGs. Daarnaast is de vakgroep psychologie verantwoordelijk voor het leveren van één van de twee Medisch Managers. De rol van Medisch Manager kan verder vorm geven worden in samenwerking met Medisch Manager Specialist Ouderengeneeskunde en in duaal management met de Managers Bedrijfsvoering. De Medisch Managers zijn verantwoordelijk voor de borging van de medisch-bestuurlijke aspecten van de zorg binnen de ouderenzorg, zowel kwalitatief als kwantitatief. Het doel is continue verbetering van de kwaliteit van zorg en het zorgproces wordt daardoor vanuit een gezamenlijke visie en meesterschap en excellentie ingevuld.

Het team

De vakgroep psychologie van Treant Care is verdeeld over twee regio’s met als vaste standplaatsen behandelcentrum Weidesteyn in Hoogeveen en De Horst in Emmen. Binnen Treant care wordt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg geboden. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. Kijk voor meer informatie hier. In overleg is het mogelijk om zowel in de Care als de Cure te werken.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste, BIG geregistreerde Klinisch (Neuro)Psycholoog. Je hebt affiniteit met multidisciplinair werken in de zorg voor ouderen en chronisch zieken, met zowel geriatrische revalidatie als psychogeriatrie. Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken vanuit persoonsgerichte zorg, bent proactief, neemt verantwoordelijkheid en bent collegiaal ingesteld. Met jouw kennis en ervaring zet jij je graag in voor complexe doelgroepen binnen de ouderenzorg. Je bent een pionier die de rol van Klinisch (Neuro)Psycholoog vorm wil geven binnen Treant Care. In verband met de verschillende te bezoeken locaties, ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto.

Ons aanbod

Wij bieden een leuke functie met betrokken collega’s op een afdeling waar ontwikkeling centraal staat. Ons doel is om het leading expert team te worden voor de ouderenzorg in de regio Drenthe. Een dynamische werkomgeving, waarin je jezelf professioneel kunt ontwikkelen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij bieden binnen Treant ruimte voor innovatie, ontwikkeling en het volgen van opleidingen. Ook zijn we volop bezig om de samenwerking tussen de verschillende standplaatsen en met de ziekenhuizen te versterken. Bijvoorbeeld door het op termijn gezamenlijk aanbieden van opleidingsplaatsen tot K(N)P en GZ. Door de samenwerking te versterken, zoals op het terrein van de revalidatie, hopen we de hoogwaardige zorg in de regio verder vorm te gegeven. Daarbij heb je beheer over je eigen agenda. En verder:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal €4.604,30 en maximaal €6.942,39 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 70)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 mei 2022.  Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Cor Prins, telefoon 06 11 08 25 37.  Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. De datum voor de sollicitatiegesprekken volgt nog! Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.