Klinisch chemisch analist B

Wat ga je doen

Treant Zorggroep zoekt een klinisch chemisch analist B voor het Klinisch Chemisch Laboratorium. Als klinisch chemisch analist B verzamel, bewerk en beoordeel je (aanvragen voor) monsters van patiëntmateriaal en voer je zelfstandig diverse gespecialiseerde analyses uit. Daarnaast verwerk, interpreteer en autoriseer je de analyseresultaten en signaleer en rapporteer je afwijkingen. Samen met je collega's ben je tevens verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van apparatuur en lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en invoeren van nieuwe methoden en technieken. Na een periode van inwerken wordt van je verwacht dat je ook in avond-, nacht- en weekenddiensten gaat werken.

Waar ga je werken

Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) is klaar voor de toekomst! Je komt in een enorm dynamische en ambitieuze omgeving, waarbij het laboratoriumproces in 2021 zo efficiënt mogelijk is ingericht middels automatisering en robotisering. Het laboratoriumonderzoek wordt uitgevoerd op alle drie de ziekenhuislocaties van Treant.  Het laboratorium in Emmen is een modern en grotendeels geautomatiseerd laboratorium. Op de locaties Refaja en Bethesda is een POCT+ laboratorium ingericht, hier wordt een beperkt pakket aan spoed-analyses uitgevoerd en wordt een deel van de bloedmonsters getransporteerd naar KCL Emmen voor verdere analyse.

Je gaat voornamelijk werken in het Klinisch Chemisch Laboratorium in Emmen. Het team bestaat uit klinisch chemisch analisten, medewerkers bloedafname, applicatie beheerders, secretaresses, kwaliteitsfunctionarissen, klinisch chemici en hoofden en werkt nauw samen met de poli’s bloedafname en het Huisartsenlab/Trombosedienst. Je kunt ook worden ingezet op de ziekenhuislocaties in Hoogeveen en Stadskanaal. Het Klinisch Chemisch Laboratorium van Treant Zorggroep is ISO-geaccrediteerd.

Wie zoeken wij

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste en zorgvuldige klinisch chemisch analist B die goed in staat is om samenhang tussen processen te zien en accuraat te handelen in afwijkende situaties. Je bent up to date ten aanzien van de ontwikkelingen op het vakgebied. Je houdt van samenwerken en streeft naar continue verbetering. Je hebt minimaal een mlo opleiding afgerond.

Wat bieden wij

  • Een salaris van minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,-  bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot vast
  • Een uitdagende functie binnen een leuk team
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze tien redenen om bij ons te werken!


Ben je enthousiast?

Solliciteren kan tot en met 30 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Rian Kuiper, hoofd KCL, telefoon 06 51 51 28 80. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 februari 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!
Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld