Kinderfysiotherapeut kinderrevalidatie

Ben jij een enthousiaste hbo gediplomeerde en BIG geregistreerde kinderfysiotherapeut, die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in het vakgebied? Kom dan ons team versterken!

Wat ga je doen

Als kinderfysiotherapeut van de kinderrevalidatie werk je met kinderen en jongeren tot 20 jaar. Deze doelgroep heeft ontwikkelingsproblemen op het gebied van motoriek, zelfredzaamheid, communicatie, gedrag, voeding, concentratie en/of schoolse vaardigheden. Tevens worden kinderen en jongeren met pijn- of vermoeidheidsklachten begeleid.
Naast poliklinische revalidatiebehandelingen werk je als kinderfysiotherapeut ook op de mytylschool en binnen de (poli-)kliniek. Je werkt individueel en in groepsverband met kinderen met een grote diversiteit aan diagnoses.

Waar ga je werken

Je gaat aan het werk op de afdeling Kinder- en Jeugdrevalidatie van Treant Zorggroep. Je gaat voornamelijk aan het werk in Emmen. De afdeling Kinder- en Jeugdrevalidatie heeft een dynamisch en enthousiast team waarin verschillende disciplines met elkaar samenwerken. Er is een nauwe samenwerking met het onderwijs, namelijk onderwijscentrum de Springplank Emmen (mytylschool).
Je gaat aan de slag binnen een dynamisch en enthousiast team dat bestaat uit kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, revalidatieartsen, maatschappelijk werk, pedagogische medewerkers en psychologen.

Wie zoeken wij

Je bent een enthousiaste hbo gediplomeerde en BIG geregistreerde kinderfysiotherapeut, die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in het vakgebied. En hebt enkele jaren werkervaring in het vakgebied. Je beschikt over goede communicatie vaardigheden. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen bij het motiveren van patiënten. Daarnaast zijn de eigenschappen flexibel, nieuwsgierig, empatisch, klantgericht, kwaliteitsgericht en proactief jou op het lijf geschreven!

Je gaat 26-28 uren (3,5 dag) tijdens schoolweken werken, de dan gewerkte meeruren compenseer je tijdens de schoolvakantie weken.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gijs van der Zande, hoofd Paramedische Zorg, telefoon 06 21 30 52 83 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 september 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.