Intensivist

Wij zoeken een collegiale intensivist die zowel zelfstandig als in groepsverband het vak in de volle breedte uit kan oefenen.

Wat ga je doen

Wij zoeken een collegiale intensivist die zowel zelfstandig als in groepsverband het vak in de volle breedte uit kan oefenen.

Waar ga je werken

Vanwege het taakverschuivingen binnen de vakgroep zoekt het MSCT (Medisch Specialisten Collectief Treant) voor de vakgroep intensive care per 01-01-2022 een enthousiaste en betrokken intensivist. De vakgroep intensive care is actief op 1 van de drie ziekenhuislocaties van Treant: locatie Scheper in Emmen. De Intensive care fungeert als een kern-IC voor de regio. In 2022 zullen we een gloednieuwe 16-beds IC locatie betrekken. Er is een afwisselend en breed zorgaanbod waarbij de nadruk ligt op ongeplande medische IC zorg. Daarnaast hebben de intensivisten een standaard rol bij het reanimatie- en SITteam binnen onze organisatie. Buiten ECMO en invasieve neuromonitoring zijn we fully equiped. We leveren zorg als team, hierin betrekken en waarderen we nadrukkelijk de inbreng van onze verpleegkundigen en arts-assistenten.  Het huidige team bestaat uit 8 intensivisten. Als ambitieus PCI centrum (incl opleiding cardiologie) is Treant reanimatie verwijscentrum voor de hele provincie en daarbuiten. De intensivisten verzorgen samen met verpleegkundigen en revalidatieartsen een post-IC poli.

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

Treant Zorggroep

Treant Zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Zorg die past bij hun zorgbehoefte en die zo nodig aansluit op vervolgzorg. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Wie zoeken wij

Je bent een collegiale intensivist en je hebt oog voor ontwikkelingen binnen het vakgebied en de durf om daarmee bij ons aan de slag te gaan. Je bent communicatief sterk en flexibel. Daarnaast ben je betrouwbaar en integer.
 

Wat bieden wij

Een dynamische functie met enthousiaste collega’s. Er zijn volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio. De eerste 12 maanden bent u chef de clinique, volgens de AMS regeling. In overleg kunnen diensten geclusterd worden. Na deze periode kunt u bij onze gelijkblijvende behoefte en uw gebleken geschiktheid als vrijgevestigd collega toetreden tot onze aantrekkelijke vakgroep BV.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 1 december 2021 via de knop 'Solliciteren'.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Niels Gritters van den Oever (medisch manager) n.gritters@treant.nl of andere leden van de vakgroep, te bereiken via de diensttelefoon IC ziekenhuislocatie Scheper, telefoon 0591 69 1647.
 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Team Recruitment, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet. Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.