Innovatief hoofd ouderenzorg

De functie

Ouderen met een zorgvraag kunnen bij Treant Zorggroep terecht voor wonen, welzijn, zorg, revalidatie en behandeling. In één van onze zeventien locaties voor wonen en zorg of bij hen thuis. Wij bieden op maat afgestemde zorg aan de bewoners in onze regio. De wens en de beleving van ieder individu staan daarbij centraal; zij hebben de regie. De zorg wordt dichtbij georganiseerd. Onze zorgprofessionals zijn ondernemend en initiatiefrijk. Als locatiehoofd ben je integraal verantwoordelijk voor een zorglocatie, waar je rechtstreeks leiding geeft aan circa 75 medewerkers (48 fte). Primair richt je je op het leveren van de gewenste zorg- en dienstverlening en het behalen van de doelstellingen binnen de budgettaire kaders. Met aandacht voor, en in samenwerking met je medewerkers, lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van verbetervoorstellen en innovatie van zorg. Je doet dat in nauwe afstemming met je collega locatiehoofden, met wie je zorg draagt voor uniforme processen en de borging ervan. Je werkt actief samen met artsen, behandelaars, vrijwilligers en verwanten. Je werkt vanuit visie voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van zorg. Als locatiehoofd leg je verantwoording af aan de manager care.

Nevenopdracht: Daarnaast krijg jij, voor deze functie, de specifieke opdracht om actief aan de slag te gaan met het innoveren van de wijkzorg binnen de totale ouderenzorg van Treant.

Het team

Het woonwijkcentrum Oostermarke is een gastvrij woonwijkcentrum in het oude deel van het centrum van Emmen en beschikt over een groot aantal appartementen. Zowel bewoners als buurtbewoners kunnen gebruik maken van de verschillende soorten zorg en diensten van Oostermarke.

Vanuit deze locatie bieden we zorg, ondersteuning en dagbesteding om het mogelijk te maken dat bewoners hun eigen leven kunnen blijven leven. Deze visie vormt het uitgangspunt in onze keuzes om te werken aan toekomstbestendige zorg in de regio en geeft richting aan onze dagelijkse manier van werken. Onze collega’s hebben ook de ruimte om invloed uit te oefenen op de wijze waarop zij hun werk organiseren waardoor zij meer autonomie (eigenaarschap) in het werk ervaren. Het uitgangspunt is: ‘we zorgen dat’ in plaats van ‘we zorgen voor’. De methodiek om dit te realiseren heet Treant Stijl en kan gezien worden als een vorm van zelforganisatie.

Jij bent de ideale kandidaat

Je hebt HBO denk- en werkniveau, aangevuld met een management gerichte hbo-opleiding zoals zorgmanagement of bedrijfskunde en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de wijkzorg. Je werkt vanuit een duidelijke visie, je bent analytisch, enthousiasmerend  en in staat om locatie-overstijgend ‘out-of-the-box’ te denken bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Je denkt in mogelijkheden en zet deze om in concrete plannen en activiteiten.

Je bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van innovatie in de zorg. Je bent een stevige persoonlijkheid die nuchterheid combineert met empathie en humor en je weet om te gaan met tegengestelde belangen en goed in bouwen en onderhouden van interne en externe contacten. Je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, innovatief en samen.

Ons aanbod 

  • Een uitdagende functie binnen een leuk team
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris (op basis van kennis en ervaring) van min. €3.818,87 en max. €5.752,21 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 65)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 6 maart 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ailina Heitmeijer, Manager Care, tel.nr.: 06 15608381.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagmiddag 10 maart 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!