Verpleegkundige woonwijkcentrum Holdert

De functie

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste verpleegkundigen voor locatie Holdert in Emmen. Je gaat werken als verpleegkundige op een PG afdeling, een afdeling waar PG en somatiek samengaan en waar enkele bewoners met dementie wonen. Samen met de bewoner en zijn of haar naasten maak je een zorgleefplan. In dit zorgleefplan staat precies uitgewerkt op welke zorg de bewoner kan rekenen en waar de bewoner zelf centraal in staat. Ondanks dat ze niet helemaal zelfstandig kunnen zijn, houden zij zelf de regie over hun leven en de zorg die ze van ons nodig hebben. Je stemt de zorg af met familie, huisarts en je collega's. Want dat is, naast de directe zorgverlening, een belangrijk onderdeel van je werk.

Het team

Woonwijkcentrum Holdert ligt in het centrum van Emmen. Het is een levendige woonomgeving met veel voorzieningen. Het huis beschikt over verzorgingshuisplaatsen, verpleeghuisplaatsen en plaatsen voor kortdurende opname voor mensen die bijvoorbeeld moeten herstellen na ziekenhuisopname. Ook buurtbewoners en bezoekers van Wildlands Adventure Zoo maken regelmatig gebruik van de diverse voorzieningen die vanuit Holdert worden aangeboden. Het team kenmerkt zich door jong, dynamisch en vooruitstrevend.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij hebt een positieve instelling én werkt oplossingsgericht. Je bent enthousiast, betrokken en uiteraard gediplomeerd en BIG geregistreerd. Je neemt graag verantwoordelijkheid en draagt onze bewoners een warm hart toe. Je bent flexibel inzetbaar (dag, avond, weekend en nachtdiensten) net als jouw collega's. Je houdt juist van die variatie in je werk en je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Herken jij je in dit profiel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

 Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 15 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie?
 Neem dan contact op met Saskia Schnoing, locatiehoofd Holdert, via telefoonnummer 06 51 41 91 94. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.


Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou gepland. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.