Hoofd poliklinieken Orthopedie en Plastische chirurgie

Beschik jij over kwaliteiten gericht op verbinden, ontwikkelen en resultaten neerzetten? En heb jij ook nog affiniteit met de orthopedische en plastisch chirurgische zorg? Dan is Treant op zoek naar jou!

De functie

Treant is recent gestart met de uitrol van haar meerjarig beleidsplan. Onderdeel van dit plan is onder andere het opzetten van een Expertisecentrum Orthopedie en het verstevigen van de samenwerking met het mammacentrum, waar borstkanker patiënten kunnen rekenen op state-of-the-art zorg.
Voor het expertisecentrum Orthopedie en de Plastische Chirurgie zijn wij op zoek naar een hoofd.

Jouw belangrijkste taak? Door jouw manier van leidinggeven ervoor zorgen dat de medewerkers allemaal in hun kracht staan. Als hoofd gaat je aandacht primair uit naar het leveren van de gewenste zorg- en dienstverlening en het behalen van de doelstellingen van de betreffende poliklinieken. Jij gaat werken in een dynamische werkomgeving waarbij je direct leiding geeft (circa 30 fte) aan het secretariaat, de doktersassistenten, de physician assistants en verpleegkundig specialist op de drie ziekenhuislocaties van Treant. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de veranderingen in processen van de orthopedische en plastisch chirurgische zorg die op stapel staan. Voorbeelden daarvan zijn opzetten van focus spreekuren en multidisciplinaire spreekuren, maar ook digitalisering van werkprocessen, zoals patiënten communicatie. Hierin lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitstraling van de poliklinieken binnen Treant. Je bent hierbij in staat locatie overstijgend te denken en te werken. Je legt verantwoording af aan de manager bedrijfsvoering.
Samen met de hoofden van de RVE bouw je aan een sterk team. Termen als verbindend, mensgericht, resultaatgericht en energiek passen in dit team.

Het team

Jij gaat als hoofd werken binnen de afdelingen polikliniek Orthopedie en Plastische Chirurgie van alle drie ziekenhuislocaties van Treant. Orthopedie maakt samen met plastische chirurgie onderdeel uit van de RVE (Resultaat Verantwoordelijke Eenheid): Chirurgie, KNO, MKA, Dermatologie en Oogheelkunde. De teams kenmerken zich door een grote betrokkenheid en professionaliteit. Een dynamische werkomgeving waarin jij als hoofd een aanjager bent bij het doorvoeren van veranderingen

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige leidinggevende die inspireert en motiveert. Daarnaast is het van belang dat je ervaring meebrengt in vormgeven en implementeren van organisatieveranderingen en dat je beschikt over een managementgerichte HBO-opleiding. Ervaring in de orthopedische en/ of plastisch chirurgische zorg en leidinggevende ervaring in een veranderende ziekenhuisomgeving is een pré. Je kunt meedenken in processen in relatie tot de ketenzorg binnen de afdelingen.
Je verstaat je vak, toont initiatief en bent doortastend. Je hebt gevoel voor menselijke verhoudingen. Vanuit jouw natuurlijke houding krijg je de mensen mee in ontwikkelprocessen, creëer je draagvlak. Stimuleren en motiveren: daarin ben jij een van de besten! Je hebt gevoel voor menselijke verhoudingen, om zo te kunnen omgaan met tegenstellingen en weerstand. Je kunt klantgericht denken en handelen; je beschikt over gastvrijheid in de overtreffende trap. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren.

We verwachten dat je goed kunt organiseren, processen doorziet, verbindingen legt met verschillende diensten en partners en projectmatig kunt werken. Ook beschik je over lef en doorzettingsvermogen, maar zeker ook humor. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 3.389,-  en maximaal € 4.964,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 60)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 19 juni 2022 via deze link
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anika Schoenmaker, manager bedrijfsvoering, telefoon 06 253 734 22 of e-mail a.schoenmaker@treant.nl. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. 

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland. 
Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.