Hoofd poliklinieken Longgeneeskunde

Ben jij een verbindende leidinggevende en ga jij voor kwaliteit en patiëntvriendelijke zorg? Wij zoeken per direct een inspirerend en motiverend hoofd voor de poliklinieken en functieafdelingen longgeneeskunde van onze drie ziekenhuislocaties en de buitenpoli te Veendam.

Minimaal aantal uren - 32
Maximaal aantal uren - 36
Arbeidsovereenkomst voor - Bepaalde tijd, intentie tot vast
Werklocatie(s) - Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal en Veendam
CAO - Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Als hoofd poliklinieken ben je werkzaam in een dynamische werkomgeving waarin je leiding geeft aan verschillende teams op verschillende locaties binnen Treant en het zorgnetwerk waarin je werkt. Primair richt je je op het leveren van de gewenste zorg- en dienstverlening en het behalen van de doelstellingen (de basis op orde), waar je met aandacht en in samenwerking met je medewerkers (mensgericht leidinggeven), een belangrijke bijdrage levert bij het ontwikkelen en implementeren van verbetervoorstellen en innovatie van zorg op de poliklinieken (kwaliteitsverbetering en zorginnovatie). Je zorgt daarbij voor uniforme processen op de verschillende locaties en de borging ervan. Je werkt actief samen met artsen, medewerkers en collega hoofden in de organisatie. Als hoofd leg je verantwoording af aan de manager bedrijfsvoering voor de RVE Longgeneeskunde.

Waar ga je werken

Je werkt op de poliklinieken en functieafdelingen over de drie locaties van Treant (Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal) en de buitenpoli te Veendam. Als hoofd geef je rechtstreeks leiding aan ca. 40 medewerkers (ruim 28 fte). Het team denkt graag mee over verbeteringen in kwaliteit van zorg en klantgerichtheid. De zorg voor onze patiënten staat hoog in het vaandel op de poliklinieken.

Wie zoeken wij

  • Je beschikt over een hogere beroepsopleiding op bedrijfskundig, logistiek of bedrijfseconomisch vlak en hebt bij voorkeur affiniteit met of ervaring in de ziekenhuiszorg.
  • Je bent een verbinder, binnen en tussen teams, richting collega hoofden en ook ten aanzien van gesprekspartners in de keten.
  • Je focus is gericht op het samen met alle betrokkenen verder ontwikkelen van de poliklinieken en het functiecentrum en het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg.
  • Je kunt goed organiseren, je bent daadkrachtig, je behoudt het overzicht en doorziet processen
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken en beschikt over een analytisch vermogen
  • Je bent inspirerend en motiverend.
  • Je handelt vanuit gelijkwaardigheid en beschikt over coachende vaardigheden.
  • Je herkent je in onze Treant kernwaarden: betrokken, duidelijk, ondernemend en gastvrij.
  • Je beschikt over de competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid.

Wat bieden wij

We bieden jou een functie waarin ruimte is om door te ontwikkelen. Het is een functie waarin je met jouw ambitie en een frisse kijk samen met de artsen en de ervaren medewerkers in de teams zorg neerzet die kwalitatief goed en patiëntvriendelijk is. In deze functie kun je de poliklinieken op sleeptouw nemen naar toekomstgerichte duurzame zorg. Daarnaast: als jij je verbindt, dan verbinden de teams zich aan jou.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, maximaal € 4.798,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 24 augustus 2021 via TIB & Partners. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Martin Leijen, manager bedrijfsvoering, 06-12595634. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Huib Jacobs (06-50642886) of Wouter Aukes (06-31691807) van TIB & Partners. Solliciteren is uitsluitend mogelijk via de sollicitatiebutton op de website van TIB & Partners.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.