Hoofd P&O Services

Wat ga je doen

Je geeft leiding aan de afdeling Personeel -en salarisadministratie (PSA) en aan het secretariaat (samen 20 fte). Het secretariaat is verantwoordelijk voor de 1e lijn support van de afdeling PO&O Advies. Dankzij jouw leiding en onder jouw verantwoordelijkheid zorg jij samen met het PSA team voor een efficiënte, correcte en tijdige controle en verwerking van gegevens t.b.v. zowel de salarisbetalingen en uitkeringen als de personeelsadministratie. Belangrijke taken zijn het verstrekken van informatie en het geven van advies. 

 

Waar ga je werken

Je komt te werken in het Scheper Ziekenhuis. Op het terrein staat een gebouw, genaamd de Springplank. Je werkt met jouw teams op de 5e verdieping samen met de andere collega's van de afdeling PO&O Advies. We werken hybride, dit betekent dat ook thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. 

 

Wie zoeken wij

Je bent een coachend leidinggevende en herkent je in de term 'dienend leiderschap'. Dankzij jouw oprechte betrokkenheid bij ieder teamlid persoonlijk en jouw vakkundig leiderschap, wordt het team naar een hoger plan getild. Je bent continue gericht op verbetering en vindt net als wij, dat het systeem de mens dient en niet andersom. Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven en begrijpt waar mensen behoefte aan hebben en wat de uitdagingen zijn van het team in de onderlinge samenwerking en de samenwerking met andere afdelingen binnen Treant Zorggroep. Je bent je bewust van de klantgerichte rol die je vervult, zowel naar nieuwe medewerkers als interne collega's en je begeleidt het team daar ook in. Je bent van nature een kartrekker en houdt van veel verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig en doet aan stakeholdermanagement. Je bent een echte verbinder en brengt veel energie mee.

 

Wat bieden wij

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 60)
  • Vakantietoeslag (8,33%)
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). 
  • Gratis parkeren
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen. (denk aan extra reiskostenvergoeding, sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.)
       

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met maandag 8 november 2021 via de URL in de linker menubalk. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Manon van der Wal-Wijbenga, Manager PO&O, telefoon 06-52539491. Voor informatie over de sollicitatieprocedure en het opvragen van een functiebeschrijving kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 16 november en woensdagochtend 17 november 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!
Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.