Leerling gipsverbandmeester ziekenhuis locatie Scheper Emmen

De functie

Je verleent diensten aan poliklinische en klinische patiënten van met name de chirurgen en orthopeden. Ook lever je een actieve bijdrage aan de diabetesvoetenpoli. Je gaat nauw samenwerken met de andere gipsverbandmeesters. Je bent in staat zelfstandig spreekuur te draaien. Hierbij kun je zelfstandig (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen en materialen aanleggen, controleren en verwijderen bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Bij het uitoefenen van de werkzaamheden werk je nauw samen met verschillende medisch specialisten, arts-assistenten, SEH-verpleegkundigen en OK-assistenten. Een belangrijk aspect is het begeleiden van de patiënt en begeleiders zowel voor, tijdens als na de behandeling. Bij het verrichten van deze werkzaamheden is een patiëntvriendelijke benadering voor het uitgangspunt.

Verder maakt het overdragen van kennis en vaardigheden en het bijdragen aan de ontwikkeling van het eigen vakgebied binnen de afdeling en Treant Zorggroep deel uit van de werkzaamheden. Je beheert de apparatuur en voorraden t.b.v. de gipskamer en verricht de uit het werk voortvloeiende administratieve handelingen.

Het team

De werkzaamheden vinden behalve op de gipskamer ook plaats op andere locaties in het ziekenhuis zoals operatiekamer, verkoever en Spoedeisende hulp. De standplaats waar je werkzaamheden plaatsvinden is ziekenhuis locatie Scheper in Emmen, daarnaast ben je (flexibel) inzetbaar op de ziekenhuislocaties Stadskanaal en Hoogeveen.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste verpleegkundige of fysiotherapeut en in het bezit is van het diploma hbo-V of fysiotherapie. Je bent integer en hebt zowel een groot verantwoordelijkheidsgevoel als inlevingsvermogen.

Je hebt een collegiale en flexibele houding, je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, je handelt accuraat en snel. Je bent in staat prioriteiten te stellen en bent stressbestendig. Een grote mate van volhardendheid is hierbij op zijn plaats. Een patiëntgerichte instelling, zelfstandigheid en het beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijke aspecten in je functioneren.
Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt op een actieve wijze meedenken over en invulling geven aan deze ontwikkelingen. Vanwege de aard van de afdeling is het vanzelfsprekend dat jij je kennis en vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3115,00 en maximaal € 4391,00 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 7 augustus 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Henk Verhagen, hoofd poli Chirurgie, bereikbaar via telefoonnummer 06 53 72 10 79. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karen Huitsing, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 24 augustus 2022. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.