Gespecialiseerd verpleegkundige Intensive Care

De functie
Als IC-verpleegkundige lever je hoog complexe zorg aan alle patiëntcategorieën binnen onze Intensive Care (IC); verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten met (dreigende) uitval van vitale functies. Het begeleiden van de patiënt en diens familie is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Ook maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT).

Als IC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten die intensieve zorg nodig hebben.

Het team
De afdeling Intensive Care (IC) bevindt zich in Emmen, ziekenhuis locatie Scheper en heeft 16 bedden. We gebruiken de meest moderne behandelmethodes en werken met volledige elektronische verslaglegging. We zijn een afdeling waar de intensieve zorg kwalitatief goed is en we bieden een prettige werkplek. Dat doen we samen, als team in een ziekenhuis met volop opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Jij bent de ideale kandidaat
Je bent een enthousiaste, daadkrachtige, gediplomeerde en ervaren IC verpleegkundige met een scherpe klinische blik. Uiteraard ben je BIG geregistreerd. Je beschikt over een visie ten aanzien van de kwaliteit van zorg en je kunt deze goed uitdragen. Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. Je handelt snel in acute situaties en kunt hierin de rust bewaren. Daarnaast ben je communicatief vaardig naar patiënten en collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee om deze ontwikkelingen binnen de afdeling toe te passen en je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, innovatief en samen.

Ons aanbod
Een afwisselende baan binnen een leuk team
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Een salaris (op basis van kennis en ervaring) van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuis FWG 55)
Vakantietoeslag (8,33%)
Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Enthousiast?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Siebrand Mollema, hoofd Intensieve Care te Emmen, telefoonnummer 06 19 19 60 54. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou ingepland. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.