Gespecialiseerd verpleegkundige Intensive Care

Als Intensive Care verpleegkundige bij Treant Zorggroep heb je een uitdagende baan waarbij je mensen helpt en begeleidt die in een levensbedreigende situatie verkeren. Ben jij die enthousiaste en daadkrachtige collega die zich aangetrokken voelt tot deze intensieve zorg? We laten je graag kennismaken met onze IC afdeling!

De functie

Wij zoeken IC verpleegkundigen voor de afdeling Intensive Care. Als IC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Het begeleiden van de patiënt en diens familie is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Tevens maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT).

Het team

De afdeling Intensive Care (IC) bevindt zich in Emmen, ziekenhuis locatie Scheper en heeft 16 bedden. We gebruiken de meest moderne behandelmethodes en volledige elektronische verslaglegging. Ons doel is een afdeling te zijn waar de intensieve zorg kwalitatief goed is en die een prettige werkplek biedt aan degenen die er werken.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken enthousiaste en daadkrachtige collega’s die zich aangetrokken voelen tot de intensieve zorg. Je bent een gediplomeerd en ervaren IC verpleegkundige met een scherpe klinische blik. Uiteraard ben je BIG geregistreerd. Je beschikt over een visie ten aanzien van de kwaliteit van zorg en je bent in staat om deze goed uitdragen. Je bent een teamspeler, en ook ben je goed in staat om zelfstandig te werken. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. In acute situaties handel je snel en ben je in staat om hierin de rust te bewaren. Daarnaast ben je communicatief vaardig naar patiënten en collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee om deze ontwikkelingen binnen de afdeling toe te passen.

Ons aanbod

  • Een afwisselende baan binnen een leuk team
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris (op basis van kennis en ervaring) van minimaal  € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuis FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op. Als je voldoet aan de genoemde criteria ben je van harte welkom om een dag(deel) de sfeer te komen proeven op onze IC als jouw nieuwe werkplek. Om hiervoor een afspraak te maken of als je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Siebrand Mollema, Hoofd Intensieve Care te Emmen, telefoon  06 19 196 054 of 088 129 16 45. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. 

Solliciteren kan tot en met 31 mei 2022, via deze link. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang. Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.