Gespecialiseerd verpleegkundige IC

Treant Zorggroep zoekt IC verpleegkundigen voor de afdeling Intensive Care. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Wij zoeken IC verpleegkundigen voor de afdeling Intensive Care. Als IC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Het begeleiden van de patiënt en diens familie is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Tevens maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT).

Waar ga je werken

De afdeling Intensive Care (IC) bevindt zich in Emmen, ziekenhuislocatie Scheper en heeft 16 bedden. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne behandelmethodes en volledige elektronische verslaglegging.
We willen een afdeling zijn waar de intensieve zorg kwalitatief goed is en die een prettige werkplek biedt aan degenen die er werken.

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste en daadkrachtige collega’s die zich aangetrokken voelen tot de intensieve zorg. Je bent een gediplomeerd en ervaren IC verpleegkundige met een scherpe klinische blik. Uiteraard ben je BIG geregistreerd.
Je beschikt over een visie ten aanzien van de kwaliteit van zorg en je kunt deze goed uitdragen. Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. Je handelt snel in acute situaties en kunt hierin de rust bewaren. Daarnaast ben je communicatief vaardig naar patiënten en collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee om deze ontwikkelingen binnen de afdeling toe te passen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie met enthousiaste collega's op een dynamische afdeling!

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.882,- en maximaal €4,227- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 23 september 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Als je voldoet aan de genoemde criteria ben je van harte welkom om een dag(deel) de sfeer te komen proeven op onze IC als jouw nieuwe werkplek. Om hiervoor een afspraak te maken of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Siebrand Mollema, hoofd Intensieve Care te Emmen, telefoonnummer 06 19 19 60 54.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.