Gediplomeerd kinderverpleegkundige

Wat ga je doen

 Als kinderverpleegkundige op de Kinder- en Jeugdafdeling ben je in staat de verpleegkundige zorg verpleegtechnisch, agogisch en sociaal uit te voeren. Je verleent zorg aan kinderen met zeer uiteenlopende ziektebeelden/specialismen, variërend in leeftijd tussen 0 en 18 jaar, ieder met hun unieke achtergrond. Deze verschillen vragen in de zorgverlening om een open blik en een sterk gevoel voor maatwerk. De zorg en begeleiding van het kind staat voorop, maar de communicatie met ouder/verzorger is minstens zo belangrijk.

Waar ga je werken

De Kinder- en Jeugdafdeling van Treant ziekenhuislocatie Scheper is een dynamische afdeling waar kind en ouder centraal staan. Op de afdeling is patiëntgerichte verpleegkundige zorg het uitgangspunt. Het zorgplan is daartoe een hulpmiddel. De afdeling biedt verpleegkundige zorg aan pasgeborenen en zuigelingen op neonatologie. Daarnaast wordt er ook verpleegkundige zorg geboden aan kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 18 jaar, waarvan box verpleging een onderdeel is. De zorgsituaties lopen uiteen van stabiel complex tot instabiel complex. De afdeling heeft als doelstelling verpleegkundige zorg te verlenen, waarbij zo optimaal mogelijk de lichamelijke en psychosociale ontwikkeling van het kind gewaarborgd blijft. We passen binnen de mogelijkheden gezinsgerichte zorg toe met het principe dat ouder en kind zo min mogelijk gescheiden worden. Daarnaast draag je bij aan werkgroepen en houd je, je vaardigheden en kennis bij met hulp van bij- en nascholing. De afdeling telt 6 boxen met een acute kamer, zaal en dagverpleging 12 bedden, 6 couveuse met acute kamer en 8 wiegjes. Er wordt nauw samengewerkt met diverse disciplines zoals kinderartsen, pedagogisch medewerkers, orthopedagoog/maatschappelijk werk, zorgassistenten, roomservicemedewerksters, afdelingssecretaresses en kinderfysiotherapeuten. Je hoofdlocatie is ziekenhuislocatie Scheper maar het is ook mogelijk dat je op de ziekenhuislocaties Bethesda en Refaja wordt ingezet.

Wie zoeken wij

Heb jij een open, flexibele en gemotiveerde werkhouding? Kun jij in acute situaties accuraat handelen en goed omgaan met wisselende werkdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uiteraard gaan wij ervan uit dat je in het bezit bent van het diploma verpleegkundige met kinderaantekening of in het bezit bent van een diploma verpleegkundige, geregistreerd volgens de wet BIG en hbo werk- en denkniveau hebt.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de intentie dit om bij goed functioneren om te zetten naar onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelique Kroeze, hoofd Kindergeneeskunde, telefoon 06 5788 33 90. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.