Gediplomeerd dialyseverpleegkundige

De functie

Wij staan voor goede zorg. Goede zorg betekent voor ons dat we de juiste behandeling geven waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze patiënten. Kwaliteit is de standaard en gastvrijheid staat voorop. Wij stimuleren zelfstandigheid, maar waar nodig willen we ‘ontzorgen’. 
Je houdt je bezig met intensieve verpleegkundige en technische handelingen in zowel chronische als acute situaties. Je hebt een belangrijke rol in de contacten met patiënten en hun familieleden. Door het intensieve contact bouw je een goede relatie met hen op. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend.

Het team

Je komt te werken in Dialysekliniek Noord in Beilen, een kleinschalige, gastvrije en huiselijke dialysekliniek. Dialysekliniek Noord biedt dialysebehandelingen aan patiënten die in de directe regio wonen en aan gasten die in Drenthe hun vakantie vieren. Het team bestaat uit dialyseverpleegkundigen, afdelingsassistenten, een secretaresse en leidinggevende.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiast en gediplomeerd dialyseverpleegkundige. Je bent gedreven, hebt een flexibele instelling en houdt van aanpakken. Je hebt aantoonbare interesse in en affiniteit met de zorg in het dialysecentrum. Je bent een stabiele factor in het team, staat stevig in je schoenen en kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines. Daarnaast is het belangrijk dat je in acute situaties accuraat kan handelen en onder tijdsdruk kan werken. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Els Westerhof, Hoofd Expertisecentrum Dialyse, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 77 54 34. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 36 01 18 39. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 22 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.